Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-1: Μαρτίνς: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό μετά το 3-1 επί του Παναθηναϊκού.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-1: Μαρτίνς: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα»

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα μετά το 3-1 επί του Παναθηναϊκού και ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ξεκάθαρα ότι η ομάδα του απέδειξε ότι είναι η καλύτερη της φετινής σεζόν.

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε:

Για το που αφιερώνει το πρωτάθλημα: Στον κόσμο μας που φέτος έλειπε από κοντά μας και δεν ήταν το ίδιο χωρίς αυτούς. Είναι πολύ σημαντικοί για εμάς και μας έλειψαν πολύ. Σε όλους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Είμαστε όλοι δεμένη, μία οικογένεια. Στον πρόεδρο μας φυσικά. Είναι μία πολύ καλή χρονιά και είμαι πολύ συγκινημένος.

Για την πανδημία: Όλα τα πρωταθλήματα είναι δύσκολα και το καθένα έχει την ιδιαιτερότητα του. Το περσινό ήταν δύσκολο και το φετινό πιο δύσκολο γιατί δεν είχαμε τον κόσμο μας. Έχουμε πει πολλές φορές ότι χωρίς κόσμο το ποδόσφαιρο δεν είναι το ίδιο. Έχουμε κερδίσει με ξεκάθαρο τρόπο αυτό το πρωτάθλημα και το δείχνει η διαφορά μας. Είμαστε ξεκάθαρα η καλύτερη ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Για το κίνητρο για τη συνέχεια: Έχουμε γενικότερα το κίνητρο να αφήνουμε μία ωραία εικόνα για τον Ολυμπιακό και θέλουμε να διατηρήσουμε και να μεγαλώσουμε αυτή τη διαφορά. Αυτό αποδεικνύει ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα.

Για τον Χασάν: Δεν νομίζω ότι οφείλεται σε αυτό. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι για να σκοράρουμε και να προηγηθούμε και στη δεύτερη αντί να σκοράρουμε δεχτήκαμε την αντεπίθεση και έγινε το πέναλτι. Θα μπορούσαμε να έχουμε ισοφαρίσει στη συνέχεια και μετά έγινε το περιστατικό με τον Μπα. Δεν νομίζω ότι το σκορ οφείλεται στο περιστατικό του Μπα, διότι και πριν είχαμε ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας