Σιμάνσκι: «Δεν έκανα καμία χειρονομία»

Ένταση είχαμε στο φινάλε του αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ, με τους Θεσσαλονικείς να υποστηρίζουν πως ο Σιμάνσκι είχε προκλητική συμπεριφορά

Σιμάνσκι: «Δεν έκανα καμία χειρονομία»

Οι άνθρωποι του Άρη έλεγαν μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, πως ο Νταμιάν Σιμάνσκι είχε προκλητική συμπεριφορά στο φινάλε της αναμέτρησης και για αυτόν τον λόγο είχαμε αυτή την ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων.

Από πλευράς γηπεδούχων έλεγαν πως ο Νταμιάν Σιμάνσκι είχε άκρως προκλητική συμπεριφορά κάνοντας χειρονομίες και βρίζοντας, με αποτέλεσμα να εξαγριώσει παίκτες και ανθρώπους από τον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Με παρέμβαση των ψυχραιμότερων η «φωτιά» έσβησε γρήγορα και οι δύο ομάδες έφυγαν για τα αποδυτήρια.

Αυτά λένε από τον Άρη, ωστόσο ο Σιμάνσκι έχει διαφορετική άποψη. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Πολωνός μέσος έλεγε μετά το τέλος της αναμέτρησης στους ανθρώπους της ομάδας της ΑΕΚ πως δεν έκανε καμία χειρονομία, δεν έβρισε κανέναν και δεν προκάλεσε κανέναν από τους αντιπάλους του.

«Δεν ισχύει τίποτα απολύτως, δεν έκανα καμία χειρονομία», τόνισε χαρακτηριστικά ο Νταμιάν Σιμάνσκι στους ανθρώπους της ομάδας της ΑΕΚ, αναφορικά με το επεισόδιο που υπήρξε στο τέλος της αναμέτρησης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αλλά και τα όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποι του Άρη για την συμπεριφορά του Πολωνού μέσου.