Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με τον Μπα-vid

Ο Ουσεϊνού Μπα είναι η πρώτη και αναγκαστική αλλαγή που έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με τον Μπα-vid

Πρόβλημα προέκυψε στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό με τον Ουσεϊνού Μπα. Ο Σενεγαλέζος κεντρικό αμυντικός στο 35' προσπάθησε να σταματήσει τον Χατζηγιοβάνη και αφού του πήρε τη μπάλα αμέσως έπιασε τη μέση του και έπεσε στο έδαφος.

Ο Αφρικανός χαφ των πρωταθλητών Ελλάδας ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση του και έμεινε πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μπει στον αγωνιστικό χώρο ο γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος.

Ο Μπα σηκώθηκε, αλλά δεν μπορούσε να πατήσει καλά και ήταν ολοφάνερο ότι τον πονούσε αρκετά η μέση του. Πρόκειται για ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί αρκετό καιρό τον κεντρικό αμυντικό των πρωταθλητών Ελλάδας. Θυμίζουμε ότι εξαιτίας των ενοχλήσεων στη μέση ο Μπα δεν έπαιξε με την Άρσεναλ.

Στο 36' ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός παραχώρησε τη θέση του στον Αχμέντ Χασάν, αφού πλέον δεν μπορούσε να βγάλει το υπόλοιπο του αγώνα.