Μουνάφο: «Πρώτη φορά σκόραρα απέναντι στον ΠΑΟΚ»

O σκόρερ του Αστέρα Τρίπολης, Χουάν Μουνάφο μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στάθηκε στα ρόστερ των ομάδων που κάνουν τη διαφορά όσο πλησιάσουμε στο τέλος της σεζόν.

Μουνάφο: «Πρώτη φορά σκόραρα απέναντι στον ΠΑΟΚ»

Μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο μέσος του Αστέρα Τρίπολης Χουάν Μουνάφο, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της Nova και μίλησε για το ματς με τους Θεσσαλονικείς αλλά και για την φετινή πορεία των Αρκάδων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αρχηγού του Αστέρα Τρίπολης:

«Ξέρουμε ότι κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο κόντρα στις μεγάλες ομάδες. Στο τέλος της χρονιάς τα μεγάλα ρόστερ κάνουν την διαφορά. Εμείς μέσα στην έδρα θέλουμε να παίρνουμε κάτι καλά. Δεν αρχίσαμε καλά θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ να προηγηθεί πιο νωρίς. Στο δεύτερο ημίχρονο νιώθαμε κούραση μετά το γκολ ήταν δύσκολα. Είχαμε την τύχη να ισοφαρίσουμε αλλά μετά βγάλαμε κούραση και δεν μπορούσαμε να χτυπήσουμε στην κόντρα. Κάναμε αλλαγές για να κρατήσουμε το 1-1 και ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή».

Για την συνέχεια και την δική του πορεία: «Είναι δύσκολα για εμάς πρέπει να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Έχουμε κάνει μια καλή χρονιά η ομάδα έχει παίξει καλή μπάλα. Είναι πρώτη φορά που σκόραρα απέναντι στον ΠΑΟΚ και τα 199 παιχνίδια είναι σημαντικά γιατί εδώ έχω περάσει τη μισή μου καριέρα».