Ο Παπασταθόπουλος για Παναθηναϊκό, Μαρτίνς και Ολυμπιακό

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στη NOVΑ με αφορμή το ντέρμπι του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό για την τρίτη αγωνιστική των play off.

Ο Παπασταθόπουλος για Παναθηναϊκό, Μαρτίνς και Ολυμπιακό

Στη NOVA παραχώρησε δηλώσεις ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ενόψει του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Ο αμυντικός της ομάδας του Πειραιά αναφέρθηκε στο ματς με τους «πράσινους», αλλά και στη μέχρι τώρα παρουσία του στους «ερυθρόλευκους». Παράλληλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πέδρο Μαρτίνς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός τα πηγαίνει πολύ καλά στα τελευταία παιχνίδια και θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε διαφορετικά για να το κερδίσουμε».

Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό: «Νιώθω πολύ καλά. Με έχει βοηθήσει πολύ το κλίμα, τα παιδιά και ο προπονητής. Έχω έρθει για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, έχω ακόμα πολλά να προσφέρω και καθρέπτης είναι το γήπεδο».

Για το νέο σύστημα με τους τρεις στόπερ: «Θα το δούμε στο γήπεδο και στα υπόλοιπα παιχνίδια, αλλά εφόσον ο προπονητής πιστεύει ότι μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω ξέρει καλύτερα και τον εμπιστευόμαστε».

Για τον Πέδρο Μαρτίνς που συμπλήρωσε τρία χρόνια στον Ολυμπιακό: «Βοηθάει πολύ τους παίκτες στη ψυχολογία, ξέχωρα με το κομμάτι του γηπέδου. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως είναι τρία χρόνια εδώ και για τον Ολυμπιακό αλλά και για τον ίδιο γιατί ξέρει πια απέξω και ανακατωτά το τι συμβαίνει στην ομάδα, πως αντιμετωπίζεις τα παιχνίδια και το πως κάνεις πρωταθλητισμό γιατί ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Του εύχομαι τα καλύτερα και να μείνει για πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό».