Γκερέρο: Τι δείχνει και τι του ζητάει ο Μαρτίνς

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΕΕΦΕΛΝΤ: Ο μαχητικός Ισπανός επιθετικός ταιριάζει στο 4-4-2. Ποια τα δυνατά σημεία, τι πρέπει να βελτιώσει και τι του ζητάει ο Μαρτίνς. 

Γκερέρο: Τι δείχνει και τι του ζητάει ο Μαρτίνς

Ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού που βρίσκνται στο Ζέεφελντ είναι ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο.

Ο 28χρονος επιθετικός ήρθε με πολύ καλές συστάσεις από την Λεγανιές. Αυτές τις πρώτες ημέρες στην Αυστρία πρώτα από όλα δείχνει ότι πρόκειται για έναν πολύ καλό χαρακτήρα, έναν ήρεμο άνθρωπο που δουλεύει σκληρά, χωρίς πολλά λόγια.

Ο Ισπανός επιθετικός δείχνει ότι έχει πολύ καλή επαφή με την μπάλα και αρκετά καλή πρώτη πάσα. Βγαίνει εκτός περιοχής για να πάρει την μπάλα και να την «σπάσει».

Έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και είναι μαχητικός. Αυτό που φαίνεται είναι πως ταιριάζει να παίζει με άλλον επιθετικό δίπλα του.

Πολλές φορές ο Μαρτίνς τον χρησιμοποιεί σε 4-4-2 με τον Μάνο και αυτό που βγάζει είναι πως πρόκειται για παίκτη που κινείται πολύ στο χώρο και ανοίγει διαδρόμους για τους συμπαίκτες του.

Εκείνο που πρέπει να βελτιώσει είναι τα τελειώματα του. Όχι ότι δεν έχει καλά τελειώματα, αλλά πολλές φορές όταν βρεθεί σε θέση που μπορεί να εκτελέσει ο ίδιος, θα ψάξει την πάσα. Ο Μαρτίνς του ζητάει να τελειώνει τις φάσεις και χθες σε άσκηση για τελειώματα έδειξε αυτοθυσία, κάνοντας κεφαλιές ψαράκι και κερδίζοντας τα «μπράβο» του προπονητή του.