Super League - Playoffs: Τα βλέμματα στο «αιώνιο» ντέρμπι!

Το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (11/4, 19:30, LIVE στο fosonline.gr) δεσπόζει στο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των Playoffs της Super League.

Super League - Playoffs: Τα βλέμματα στο «αιώνιο» ντέρμπι!

Την Κυριακή 11 Απριλίου πραγματοποιείται η 3η αγωνιστική των Playoffs της Super League με την διεξαγωγή τριών αναμετρήσεων σε Θεσσαλονίκη, Τρίπολη και Φάληρο.

Φυσικά, στο πρόγραμμα της ημέρας (11/4) δεσπόζει το «αιώνιο» ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (19:30, LIVE στο fosonline.gr) στο Καραϊσκάκη. Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε στην αποστολή και τους 27 ποδοσφαιριστές του, όπως και τον Ματιέ Βαλμπουενά. Από την άλλη, ο Λάζλο Μπόλονι συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Βέλεθ, ενώ εκτός έμειναν οι Αγιούμπ και Σανκαρέ, όπως και ο γνωστός απών Κουρμπέλης.

Νωρίτερα (15:00) ο Άρης φιλοξενεί την ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης». Εκτός αποστολής για τους γηπεδούχους οι Κάτσε, Μπεναλουάν και Ιωάννου. Η Ένωση θα παραταχθεί χωρίς τον Όλεγκ Νταντσένκο (ρήξη συνδέσμων), όπως και τους Σάκχοφ, Σιμόες.

Στις 17:15 ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Στην αποστολή των Αρκάδων επιστρέφει ο Ντρούπι Γκόμες, ενώ απόντες θα είναι και πάλι οι Παναγιώτης Τζίμας και Ενέκο Καπίγια. Χωρίς τον Φερνάντο Βαρέλα και τον Λευτέρη Λύρατζη θα παραταχθούν οι Θεσσαλονικείς.

*Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «ερυθρόλευκοι» ενδέχεται απόψε (11/4) να κατακτήσουν και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή. Αυτό θα συμβεί αν κερδίσουν στο ντέρμπι και ο Άρης δεν κερδίσει την ΑΕΚ.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των Playoffs της Super League:

Κυριακή 11/4
15:00 Άρης - ΑΕΚ
17:15 Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ
19:30 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Ολυμπιακός 73
  2. Άρης 54
  3. ΠΑΟΚ 50
  4. Παναθηναϊκός 49
  5. ΑΕΚ 48
  6. Αστέρας Τρίπολης 43