Ολυμπιακός: Το προσωπικό κίνητρο του Μπρούμα για το ντέρμπι

Ο Μπρούμα έχει έναν επιπλέον λόγο να περιμένει πως και πως το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκού.

Ολυμπιακός: Το προσωπικό κίνητρο του Μπρούμα για το ντέρμπι

Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός έχει πιθανότητες να εξασφαλίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όπως και να 'χει όμως δεν είναι ένα ματς ζωής ή θανάτου για τους Πειραιώτες από άποψη βαθμοθηρίας. Αντίθετα τέτοιο παιχνίδι είναι για τον Παναθηναϊκό.

Ένα "αιώνιο" ντέρμπι, όμως, δεν είναι ποτέ αδιάφορο για κανέναν από τους δύο, είτε βρίσκεται σε θέση ισχύος, είτε όχι. Ο Ολυμπιακός τη θέλει τη νίκη, διότι έχει χάσει το παιχνίδι στη Λεωφόρο και αυτό το ματς είναι μία ευκαιρία για εκδίκηση. Πάντως σε αυτό το ματς υπάρχουν και τα προσωπικά κίνητρα και στη φάση που βρίσκεται ο Ολυμπιακός θα μετρήσουν πολύ.

Ένας παίκτης που έχει προσωπικό κίνητρο σε αυτό το ματς είναι ο Μπρούμα. Ο Πορτογάλος εξτρέμ απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά από την άλλη πρέπει να δώσει και το κάτι παραπάνω για να κινηθεί ο σύλλογος να τον κρατήσει. Ο Μαρτίνς τον έχει σε εκτίμηση και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι τον χρησιμοποιεί συνεχώς και στα μεγάλα ματς.

Από τον 26χρονο εξτρέμ, ωστόσο λείπει κάτι που το ψάχνει με αγωνία σε αρκετά παιχνίδια. Τι είναι αυτό; Ένα γκολ σε μεγάλο ματς, ένα γκολ σε κρίσιμη αναμέτρηση που θα τον φτιάξει ακόμα περισσότερο. Έχει χάσει σημαντικές ευκαιρίες σε μεγάλα ματς, αλλά το γκολ δεν έχει έρθει. Και στο ΟΑΚΑ στο 5-1 επί της ΑΕΚ ο Μπρούμα βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά γκολ δεν κατάφερε να πετύχει. Θέλει να βάλει τέλος σε όλο αυτό στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και είναι ένα επιπλέον κίνητρο για τον Πορτογάλο.