Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Το σκέφτεται για 3-4-3 ή για 4-3-3 ο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς με βάση τις δοκιμές που έκανε το βράδυ του Σαββάτου (10/4) στον Ρέντη αμφιταλαντεύεται για το σχήμα που θα επιλέξει στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη (11/4, 19.30).

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Το σκέφτεται για 3-4-3 ή για 4-3-3 ο Μαρτίνς

Οι παίκτες του Ολυμπιακού περίμεναν ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θα αποκάλυπτε τα πλάνα του σχετικά με το αν θα επιλέξει τελικά το 3-4-3 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (11/4, 19.30). Εντούτοις, με βάση τις δοκιμές που έκανε, «θόλωσε» ακόμα περισσότερο το τοπίο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός φρόντισε να κρατήσει τους παίκτες του στην «τσίτα». Κι αυτό, γιατί επέλεξε να δοκιμάσει τόσο το 3-4-3, όσο και το 4-3-3 στην τελευταία προπόνηση στον Ρέντη.

Η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι το πιθανότερο είναι να δούμε πάλι τριάδα στην άμυνα, αλλά διατηρούνται επιφυλάξεις λόγω των πολλών δοκιμών που έκανε ο Μαρτίνς το Σάββατο (10/4), αφήνοντας την εντύπωση ότι το ψάχνει ακόμη .

Σε περίπτωση που επιλέξει το 3-4-3, τότε ο Μπουχαλάκης αναμένεται να κάτσει στον πάγκο και να δει τους Εμβιλά - Καμαρά να βρίσκονται στα χαφ.

Ο δε Χολέμπας συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού, για τον Ανδρούτσο θεωρείται δεδομένο ότι θα ξεκινήσει αντί του Λαλά και εκείνο που εκκρεμεί είναι αν θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα ο Φορτούνης ή τη θέση του θα πάρει ο Μπρούμα, μιας και ο Μασούρας πολύ δύσκολα θα κάτσει στον πάγκο διανύοντας μία περίοδο παρατεταμένου φορμαρίσματος.

Περίπου δύο ώρες πριν από τη σέντρα του ντέρμπι θα γνωστοποιήσει ο Μαρτίνς τους «11» που θα κληθούν να ρίξουν στα... σχοινιά τον Παναθηναϊκό από τα πρώτα λεπτά.