Τσιγγάρας: «Πήραμε αυτοπεποίθηση από το γκολ του Μουργκ»

Ο Χάρης Τσιγγάρας μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρας Τρίπολης, αλλά και για το γκολ του Μουργκ επί της ΑΕΚ.

Τσιγγάρας: «Πήραμε αυτοπεποίθηση από το γκολ του Μουργκ»

Ο Χάρης Τσιγγάρας μίλησε στη Nova και αναφέρθηκε στο γκολ του Τόμας Μουργκ στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Παράλληλα ο νεαρός άσος της ομάδας της Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε και στο κρίσιμο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά ο Χάρης Τσιγγάρας μίλησε:

Για το αν το γκολ του Μουργκ ήταν το καλύτερα «φάρμακο» για τον ΠΑΟΚ: «Σίγουρα ναι. Δεν υπήρχε κάτι καλύτερο για να ανέβει η ψυχολογία της ομάδας. Τώρα έχουμε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι και όλη η συγκέντρωση πέφτει σε αυτό».

Για το τι κρατάει ο ΠΑΟΚ από τα δύο παιχνίδια στην Αθήνα: «Ήταν δύσκολα παιχνίδια. Πρέπει να κρατάμε το μηδέν και θα φτιάξουμε ευκαιρίες. Με τον Παναθηναϊκό δεν το καταφέραμε, με την ΑΕΚ το κάναμε. Δικαιωθήκαμε με το γκολ, συνεχίζουμε για το επόμενο».

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και το πως το περιμένει: «Θα ναι παρόμοιο με αυτό που παίξαμε πάλι στην έδρα τους στο πρωτάθλημα. Θα είναι δύσκολο, θα έχει δεύτερες μπάλες, μονομαχίες. Θα πρέπει να τα κερδίσουμε αυτά για να πάρουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε».

Για το τι πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ και τι να προσέξει: «Να προσέξουμε τις σέντρες τους, έχουν καλούς παίκτες μπροστά. Εμείς έχουμε το πλάνο μας, πρέπει να το ακολουθήσουμε, να βάλουμε γκολ και θα πάρουμε τη νίκη».

Για το αν το παιχνίδι με τον Αστέρα είναι «κλειδί» για τη βαθμολογία: «Ναι, βαθμολογικά είναι. Θέλουμε όλα τα παιχνίδια να τα κερδίσουμε, δεν υπάρχει αγώνας που να μη το θέλουμε αυτό. Οπότε κι αυτό σίγουρα το ματς είναι ένας στόχος».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας