Βόλος - Παναιτωλικός 3-1: Δεν χαρίζεται! (highlights)

Ο αδιάφορος βαθμολογικά Βόλος...σκότωσε τον Παναιτωλικό (3-1) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Η ομάδα του Αγρινίου μετρά 15 σερί εκτός έδρας ματς χωρίς νίκη στη Super League! 

Βόλος - Παναιτωλικός 3-1: Δεν χαρίζεται! (highlights)

Ο Βόλος αν και παρατάχθηκε χωρίς τον Τάσο Δουβίκα (δεν ήταν καν στον πάγκο λόγω ενός προβλήματος της τελευταίας στιγμής), «έπιασε» στον...ύπνο τον Παναιτωλικό και στο πρώτο τέταρτο ήταν μπροστά με 2-0 (3’ Ριένστρα, 13’ πέναλτι Μπουένο).

Ο Παναιτωλικός ψαχνόταν και μετά το 20λεπτο, ισορρόπησε και προσπάθησε να αντιδράσει και να επιστρέψει στον αγώνα, κάτι που έγινε στο 36’ με πέναλτι (πάλι το έδωσε με μεγάλη καθυστέρηση ο Σιδηρόπουλος όπως και σε αυτό του Βόλου) του Βέργου, ο οποίος μείωσε σε 2-1.

Στο επόμενο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να πετύχουν και το 2-2 αλλά πήγαν στο ημίχρονο με τρία γκολ στην...πλάτη αφού στο 42’ ο Μήτογλου έγραψε το 3-1 σε μια φάση όπου η άμυνα του Παναιτωλικού δεν...υπήρχε.

Στο β' ημίχρονο, ο Δέλλας στα πρώτα λεπτά προχώρησε σε τριπλή αλλαγή (Καρέλης, Μανθάτης, Ντάλσιο), μετέτρεψε το 4-2-3-1 σε 4-4-2 με τον Μανθάτη να πηγαίνει δεξί μπακ, τον Εντινγκά να γυρίζει στο κέντρο της άμυνας και τον Καρέλη να παίζει δίπλα στον Βέργο, στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Βόλος από την πλευρά του κινήθηκε στον ίδιο ρυθμό, ο Ρενάτο Σάντος πέρασε στη θέση του Μπουένο και ήταν αυτός που είχε δυο καλές στιγμές για να κάνει το 4-1.

Ο Παναιτωλικός που προσπάθησε να μπει ξανά στο ματς με ένα γκολ, στο τελευταίο 20λεπτο πίεσε, είχε μια πολύ καλή στιγμή με τον Ντάλσιο στο 72' και δοκάρι με τον Βέργο στο 86' αλλά η ουσία είναι πως σε έναν ακόμη εκτός έδρας αγώνα δεν κατάφερε να κερδίσει.

Τελευταία νίκη μακριά από το Αγρίνιο για το πρωτάθλημα τον περασμένο Ιούλιο στη Νέα Σμύρνη, με αντίπαλο τον Πανιώνιο για τα πλέι άουτ (11/7/2020 Πανιώνιος - Παναιτωλικός 0-2).

«ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ»

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο

Βόλος – Παναιτωλικός 3-1

Σκόρερ: 3’ Ριένστρα, 13’ Μπουένο, 42’ Μήτογλου – 36’ Βέργος

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ταχάρ,

ΒΟΛΟΣ (Λόπεθ): Κλέιμαν – Τέκιο, Μήτογλου, Γκρίλο, Φεράρι – Ριένστρα, Νίνης – Μπαρτόλο (74' Κιάκος), Κρητικός (84' Σάντσες), Μπουένο (57' Ρενάτο Σάντος) – Περέα

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Δέλλας): Κνετ – Μεντίνα (53' Καρέλης), Τσότσαλιτς, Καρασαλίδης (53' Μανθάτης), Περέιρα (74' Γιάκολις) – Εντινγκά, Ταχάρ – Ντίας, Αριγίμπι (74' Ντουάρτε), Μεντόσα (53' Ντάλσιο) – Βέργος.