Ο Ολυμπιακός δεν τα παρατάει για Ποντένσε - Κουντέ

 Ο Ολυμπιακός κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να πείσει τον 22χρονο Πορτογάλο εξτρέμ της Σπόρτινγκ να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα». Πάντα στο προσκήνιο και ο Καμερουνέζος χαφ της Ατλέτικο.

Ο Ολυμπιακός δεν τα παρατάει για Ποντένσε - Κουντέ

Οι Πιερ Κουντέ και Ντάνιελ Ποντένσε είναι οι δύο ποδοσφαιριστές για τους οποίους ο Ολυμπιακός δίνει τη «μάχη» του για να τους κάνει δικούς του. Δύο ποδοσφαιριστές που προορίζονται φυσικά για βασικές επιλογές και όχι για εναλλακτικές λύσεις.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ, ενός «οκταριού», ενός στόπερ και υπό προϋποθέσεις δύο εξτρέμ.

Ο Καμερουνέζος χαφ Κουντέ της Ατλέτικο Μαδρίτης ταιριάζει «γάντι» στα «θέλω» του Μαρτίνς και ο Ολυμπιακός έχει κάνει την πρότασή του, η οποία βρίσκει σύμφωνη τον ποδοσφαιριστή. Οι «ροχιμπλάνκος» έδειξαν όλο το προηγούμενο διάστημα ότι σαν κάτι άλλο να περίμεναν (πιθανότατα από άλλη ομάδα) και για αυτό το λόγο το «τρέναρε».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ποντένσε, τα πράγματα δεν είναι και τόσο θολά. Και το λέμε αυτό, γιατί στη συγκεκριμένη υπόθεση δεν υπάρχει καμία ομάδα με την οποία χρειάζεται να διαπραγματευτεί ο Ολυμπιακός. Ο 22χρονος Πορτογάλος εξτρέμ έμεινε ελεύθερος από την Σπόρτινγκ και ήδη έχει στα χέρια του προτάσεις από τους Πειραιώτες, την Ουκρανία, την Ιταλία και την Ισπανία.

Ακόμα και στην Πορτογαλία το παραδέχονται ότι ο Ποντένσε βλέπει πολύ ζεστά την προοπτική του Ολυμπιακού βάσει της πρότασης που του έχει γίνει. Είναι λογικό να έχει στο μυαλό του ένα καλύτερο πρωτάθλημα, τον ιντριγκάρει η ιδέα να αγωνιστεί π.χ. στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, αλλά από την άλλη δεν τον αφήνει ασυγκίνητο και το ασφυκτικό πρέσινγκ των Πειραιωτών.

Και με τους δύο αναμένεται να έχουμε εξελίξεις άμεσα…