Σούντγκρεν: «Δίκαια είναι ο Άρης στη δεύτερη θέση» (vid)

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν μίλησε για τη φετινή πορεία του Άρη, αλλά και για το πως ο ίδιος βελτίωσε την εικόνα του.

Σούντγκρεν: «Δίκαια είναι ο Άρης στη δεύτερη θέση» (vid)

Ο Άρης έχει κάνει μία εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα και ο Ντάνιελ Σούντγκρεν σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ3 μίλησε για τα μυστικά της επιτυχίας της φετινής ομάδας. Ακόμη αναφέρθηκε στην προσωπική του απόδοση και στο πως κατάφερε να βελτιώσει την εικόνα.

Αναλυτικά ο Ντάνιελ Σούντγκρεν μίλησε:

Για την πορεία του φετινού Άρη: «Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό στα πλέι οφ και μέχρι το τέλος τα αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα, δεν πρέπει να κοιτάμε συνέχεια τη βαθμολογία. Σημασία έχει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε και στο τέλος να τερματίσουμε στη δεύτερη θέση.

Ο αρχικός μας στόχος ήταν να είμαστε στις ομάδες που θα είναι στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, αλλά προχωρώντας το πρωτάθλημα και βλέποντας ότι σαν ομάδα έχουμε καλή αμυντική λειτουργία, έχουμε 15 παιχνίδια να δεχτούμε γκολ –αυτό κάτι λέει- και όταν δεν δέχεσαι γκολ, βάζεις ένα και κερδίζεις. Το καταφέρνουμε με συνέπεια. Από την αρχή παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, δικαίως είμαστε εδώ».

Για την καλή αγωνιστική του απόδοση, από τότε που ανέλαβε ο Άκης Μάντζιος:

«Όταν ήμουν εδώ πέρσι, εκτός, δεν ήταν ευχάριστο για μένα και έπρεπε να δουλέψω πολύ στο κομμάτι της ψυχολογίας και της αυτοπεποίθησης για να μείνω δυνατός. Τα κατάφερα, δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου και φέτος που γύρισα έδειξα ότι δεν είναι εύκολο να τα βάζει κανείς μαζί μου με τέτοιο τρόπο. Επέστρεψα, νιώθω καλά, θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου και επιθετικά».