Μπόλονι: «Καμπανάκι η νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ» (vid)

O Λάζλο Μπόλονι αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη NOVA στο ντέρμπι της Κυριακής (11/4, 19:30) ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό

Μπόλονι: «Καμπανάκι η νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ» (vid)

Τον Ολυμπιακό θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας ο Παναθηναϊκός την Κυριακή (11/4, 19:30) στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των play off του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής των «πράσινων», Λάζλο Μπόλονι, σχολίασε στη NOVA την εικόνα των «ερυθρόλευκων» απέναντι στην ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε και στα πλάνα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα σενάρια που τον ήθελαν να βρίσκεται στο στόχαστρο της Σέπσι: «Ήμουν σε μια κατάσταση, χτυπημένος και θλιμμένος διότι κάποιοι δημοσιογράφοι έγραψαν μια λάθος ιδέα που δημοσιοποιήθηκε και από άλλους ερασιτέχνες στη Ρουμανία που ψάχνουν για σκάνδαλα, καθώς και από Ούγγρους. Ο συγκεκριμένος κύριος θέλησε να μου κάνει κακό και θαρρώ πως δεν καταλαβαίνουν τις εσφαλμένες σκέψεις και ιδέες του. Θέλω να εκφράσω τον θυμό μου και την θλίψη μου γι αυτό».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα που πρέπει να σεβαστούμε. Ακόμη στον προηγούμενο αγώνα τους «θυμώσαμε» κερδίζοντάς τους και τέλος παίζουμε στο «κάστρο» τους. Αναλύσαμε αυτή την αναμέτρηση και θα κοιτάξουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό».

Για την εμφάνιση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και αν τον προβληματίζει: «Είναι ένα… καμπανάκι! Ο Ολυμπιακός είναι πιο ισχυρός, χωρίς βέβαια να θέλω να προσβάλλω την ΑΕΚ. Φυσικά αυτό φαίνεται και από τη βαθμολογία. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους».

Για το αν σκέφτεται να αλλάξει κάτι στην τακτική του: «Φανταστείτε τώρα να σας… ανοίγομαι και να σας τα λέω όλα φόρα-παρτίδα! Μπορώ όμως να σας πω που θα επικεντρωθούμε. Πρέπει να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας και όταν έχεις στιγμές που δεν έχεις εσύ την κυριαρχία δεν ξέρεις τι να προσμένεις. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας περισσότερο».