Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η σκέψη για Χολέμπας σε ρόλο στόπερ

Ο Μαρτίνς δεν έχει ανοίξει τα πλάνα του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (11/4, 19.30), αλλά υπάρχει μία σκέψη να ξαναδούμε τον Χολέμπας σε ρόλο στόπερ.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η σκέψη για Χολέμπας σε ρόλο στόπερ

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός τη σεζόν νικηφόρα, με ένα σερί επιτυχημένων αποτελεσμάτων στα πλέι οφ και με την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Στην παρούσα φάση αυτό που προέχει είναι να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Την Κυριακή (11/4, 19.30) ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη και ο Μαρτίνς σκοπεύει να κατεβάσει την όσο το δυνατόν πιο ισχυρή ενδεκάδα του.

Θα βάλει κάτω τα δεδομένα στην τελευταία προπόνηση και αναλόγως θα πράξει για τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει στο ντέρμπι με το «τριφύλλι».

Μία σκέψη από την Πέμπτη (8/4) ήταν ο Χοσέ Χολέμπας σε ρόλο στόπερ. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι έχει πιθανότητες να πάρει τη θέση του Ουσεϊνού Μπα στο 3-4-3 που έχει πάλι κατά νου να κάνει ο Μαρτίνς για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι.

Ο Ελληνογερμανός μπακ έχει αποδείξει φέτος ότι είναι μία εξαιρετική έξτρα λύση στα χέρια του Πορτογάλου τεχνικού και για αυτό υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να τον δούμε στον συγκεκριμένο ρόλο κόντρα στον Παναθηναϊκό. Σε έναν ρόλο που τον είχαμε δει και στο Εμιρέιτς κόντρα στην Άρσεναλ, πραγματοποιώντας μία αξιοσημείωτη εμφάνιση.

Όλα πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στην προπόνηση του Σαββάτου (10/4) σχετικά με το τι ακριβώς έχει στο μυαλό του ο Μαρτίνς για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Ο Χολέμπας ως στόπερ στην τριάδα της άμυνας είναι μία σκέψη, αλλά περισσότερα θα φανούν παραμονή του ντέρμπι στον Ρέντη.