Παναθηναϊκός: Δοκιμή με εκπλήξεις από τον Μπόλονι

Στην προπόνηση της Παρασκευής (9/4) ο Λάζλο Μπόλονι προχώρησε σε δοκιμές για την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός: Δοκιμή με εκπλήξεις από τον Μπόλονι

Την Κυριακή Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα τεθούν αντιμέτωποι στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play off της Super League. Οι "πράσινοι" προέρχονται από τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ με σκορ 3-0 και ξέρουν ότι θα έχουν πολύ δύσκολο έργο απέναντι στον μεγάλο τους αντίπαλο.

Ο Λάζλο Μπόλονι στην προπόνηση της Παρασκευής (9/4) έκανε μία δοκιμή έκπληξη. Συγκεκριμένα ο τεχνικός του Παναθηναϊκού παρέταξε την ομάδα του σε διάταξη 4-4-2 και με τον Βέλεθ να παίρνει τη θέση του αμυντικού χαφ αφήνοντας εκτός του Αλεξανδρόπουλο.

Στην άμυνα είχε βάλει τους Χουάνκαρ, Πούγγουρα, Σένκενφελντ και Μολό. Μαζί με τον Βέλεθ στα χαφ έπαιξε ο Ντίας και ο Μαουρίσιο, ενώ λίγο πιο μπροστά είχε βάλει τον Βιγιαφάνιες.

Όσον αφορά στην επίθεση ο Μπόλονι είχε τον Μακέντα μαζί με τον Χατζηγιοβάνη. Ο τεχνικός των "πράσινων" έδειξε στην προπόνηση της Παρασκευής τις προθέσεις του για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Η μεγαλύτερη έκπληξη των δοκιμών του έχει να κάνει με τον Βέλεθ που πήρε θέση στη μεσαία γραμμή.