Απόλλων Σμύρνης: Η αποστολή για τον αγώνα με τον ΟΦΗ

Τον ΟΦΗ υποδέχεται ο Απόλλων Σμύρνης το Σάββατο (10/4, 17.15). Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (9/4) και εν συνεχεία ο τεχνικός Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή.

Απόλλων Σμύρνης: Η αποστολή για τον αγώνα με τον ΟΦΗ

Ο Σωτήρης Τσιλούλης αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα για τον Μάκη Χάβο ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ. Η προετοιμασία του Απόλλωνα Σμύρνης ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (9/4) και εν συνεχεία ο τεχνικός της εκ Σμύρνης ιστορικής ομάδας ανακοίνωσε την αποστολή.

Σε αυτή δεν βρίσκεται ο επιθετικός της ομάδας Σωτήρης Τσιλούλης, ο οποίος είναι τραυματίας και έμεινε εκτός από την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ που θα διεξαχθεί στη Ριζούπολη, το Σάββατο (10/4, 17.15) για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Ο 26χρονος επιθετικός του Απόλλωνα Σμύρνης ταλαιπωρείται από θλάση.

Ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» Μάκης Χάβος ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή. Πρόκειται για τους Κότσαρη, Βέρουλστ, Μπρούσιτς, Χουχούμη, Λισγάρα, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδη, Κολ, Λαγό, Ιωαννίδη, Μπεντινέλι, Σλίβκα, Φερνάντεθ, Τσαμπούρη, Μουνιέ, Ντάουντα, Φατιόν, Κιτόκο, Κάλισιρ, Βάρκα, Ρώσση.

Στόχος του Απόλλωνα Σμύρνης μετά την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΛ στην πρεμιέρα και την εκτός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο τον Ατρόμητο, είναι φυσικά η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, έτσι ώστε να...κλειδώσει η ομάδα και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία.