Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Διαιτητής ο Μπέμπεκ

Ο Κροάτης Ιβάν Μπέμπεκ ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (11/4, 19:30). Ο Κουλμπάκοφ στο Άρης - ΑΕΚ (11/4, 15:00).

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Διαιτητής ο Μπέμπεκ

Ανακοινώθηκαν οι ορισμοί των διαιτητών για την 3η αγωνιστική των Playoffs και των Playouts της Super League.

Στο «αιώνιο» ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού (11/4, 19:30) ορίστηκε ο Ιβάν Μπέμπεκ. Ο Κροάτης διαιτητής ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA και θα έχει βοηθούς τους Γκόραν Πάτακι και Μπόγιαν Ζομπένιτσα. Τέταρτος θα είναι ο Κουτσιαύτης, στο VAR ο Ισραηλινός Ρόι Ρεϊνσρέμπερ και με τον Μεϊντάνα.

Στη Θεσσαλονίκη, στο ματς Άρης - ΑΕΚ (11/4, 15:00) ο Αλεξέι Κουλμπάκοφ. Ο Λευκορώσος ρεφερί ανήκει στην κατηγορία Elite της UEFΑ και έχει διευθύνει περσινό Άρης - ΑΕΚ 1-4. Βοηθοί του θα είναι οι Ντιμίτρι Ζιουκ, Αλέι Μεσλίνκα, τέταρτος ο Διαμαντόπουλος και στο VAR ο Κροάτης Ντούγε Στούκαν, με τον Δημόπουλο.

Στα υπόλοιπα ματς , ο Καραντώνης θα διευθύνει το Αστέρας - ΠΑΟΚ με τον Μανούχο στο VAR. Στο Βόλος - Παναιτωλικός ορίστηκε ο Σιδηρόπουλος (VAR ο Γκορτσίλας), στο Απόλλων - ΟΦΗ ο Παπαδόπουλος (VAR ο Ευαγγέλου), στο Ατρόμητος - Λάρισα ο Κουμπαράκης (VAR ο Τζοβάρας) και στο ΠΑΣ - Λαμία ο Παπαπέτρου (VAR ο Τζήλος).