Τουρσουνίδης για Γκαρσία: «Πρέπει να στηριχθεί, να παραμείνει, να κάνει τις επιλογές του»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης αναφέρθηκε στη νίκη επί της ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο και τον προπονητή, Πάμπλο Γκαρσία.

Τουρσουνίδης για Γκαρσία: «Πρέπει να στηριχθεί, να παραμείνει, να κάνει τις επιλογές του»

Για το προβάδισμα πρόκρισης που πήρε ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και την παραμονή του Πάμπλο Γκαρσία μίλησε ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης, στο Metropolis 95.5.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αποτέλεσμα του ΟΑΚΑ: «Η ουσία είναι το πιο σημαντικό. Ο ΠΑΟΚ με μια μέτρια εικόνα κατόρθωσε με ένα όμορφο γκολ να πάρει το αποτέλεσμα και να κάνει το βήμα ενόψει της ρεβάνς. Σε ένα μεγάλο ποσοστό έχει το προβάδισμα και το εισιτήριο για τον τελικό. Με την εικόνα της ΑΕΚ, το γκολ που βάλαμε και ότι παίζουμε στην Τούμπα έχουμε τον πρώτο λόγο.

Η ΑΕΚ έχει τεράστια προβλήματα. Δεν της αρμόζει εικόνα αυτή. Πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδας, τον ΠΑΟΚ, που πρέπει να φέρει το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη. Θα είναι πιο ευχάριστο το κλείσιμο. Το θέμα είναι να κλείσει η χρονιά με κύπελλο και δεύτερη θέση αλλά θα πρέπει να γίνουν οι βάσεις για μια ομάδα καλύτερη του χρόνου που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα».

Για Πάμπλο Γκαρσία: «Δεν θα πρέπει να κριθεί η παρουσία του ή όχι από την κατάκτηση του Κυπέλλου. Πρέπει να στηριχθεί, να παραμείνει, να κάνει τις επιλογές του και να είναι δική του η ομάδα σε συνεννόηση με τη διοίκηση. Από τη στιγμή που ξέρεις ότι είναι άπειρος, τον πίστεψες πρέπει να του δώσεις την ευκαιρία να δεις πως θα λειτουργήσει.

Οι απαιτήσεις της ομάδας και οι παίκτες είναι διαφορετικές από εκείνες των ΠΑΣ Γιάννενα και Παναιτωλικού για παράδειγμα. Πρέπει να στηριχθεί, λοιπόν, και να δημιουργήσει την ομάδα που θέλει. Να αισθανθεί ότι τον πιστεύουν και πορεύονται μαζί. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να γίνει οικογένεια με κοινή στρατηγική».