Ατρόμητος: Εγχειρίστηκε ο Χάρης Χαρίσης

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε την Τετάρτη (7/4) ο Χάρης Χαρίσης. Ο μέσος του Ατρόμητου υποβλήθηκε σε αποκατάσταση ρήξης πρόσθιου χιαστού συνδέσμου και θα επιστρέψει σε έξι μήνες.

Ατρόμητος: Εγχειρίστηκε ο Χάρης Χαρίσης

Χειρουργήθηκε την Τετάρτη (7/4) ο Χάρης Χαρίσης. Ο μέσος της ομάδας του Περιστερίου, τραυματίστηκε στον αγώνα του Σαββάτου του Ατρόμητου με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Υποβλήθηκε σε αποκατάσταση ρήξης πρόσθιου χιαστού συνδέσμου και θα επιστρέψει σε έξι μήνες στις προπονήσεις. Θυμίζουμε πως η ΠΑΕ Ατρόμητος από την πρώτη στιγμή είναι δίπλα στον 26χρονο μέσο της ομάδας και του πρότεινε συμβόλαιο συνεργασίας, αφού το καλοκαίρι ο παίκτης μένει ελεύθερος.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Ατρόμητος για τον Χάρη Χαρίση και την προπόνηση της Τετάρτης (7/4):

«Με επιτυχία χειρουργήθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Χάρης Χαρίσης στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών από την ιατρική ομάδα των Νίκου και Ανδρέα Πισκοπάκη.

Ατρόμητος: Ρήξη χιαστού ο Χαρίσης, ανανεώνεται για δύο χρόνια το συμβόλαιο του

Ο Έλληνας μέσος υποβλήθηκε σε αποκατάσταση ρήξης πρόσθιου χιαστού συνδέσμου με τους ιατρούς να επιλέγουν την χρησιμοποίηση αυτομοσχεύματος από τον επιγονατίδιο τένοντα.

Το πρόγραμμα αποκατάστασης του Χαρίσης αναμένεται να ξεκινήσει από αύριο ενώ η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση υπολογίζεται στους 6 μήνες.

Ατρόμητος: Αγωνία για Χαρίση, φόβοι για ρήξη χιαστών (vid)

Η υπόλοιπη ομάδα προπονήθηκε το πρωί στο γήπεδο πάνω σε ασκήσεις τακτικής με τον Κιβρακίδη να συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας του στο Μαζαράκη».