Ρουμάνικο δημοσίευμα φέρνει τον Νεντελτσεάρου προς... Σασουόλο το καλοκαίρι!

Δημοσίευμα στη Ρουμανία θέλει τον Ιουνούτ Νεντελτσεάρου το επόμενο καλοκαίρι να βρίσκεται στο στόχαστρο της Σασουόλο, εφόσον αποχωρήσει από την ΑΕΚ 

Ρουμάνικο δημοσίευμα φέρνει τον Νεντελτσεάρου προς... Σασουόλο το καλοκαίρι!

Δεν είναι μόνο στα μέρη μας που το μέλλον του Ιονούτ Νεντελτσεάρου στην ΑΕΚ θεωρείται αβέβαιο.

Στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγουν κι οι συμπατριώτες του όπως αποδεικνύεται από δημοσίευμα στη Ρουμανία.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «sport.ro», ο στόπερ της «Ένωσης» θα μπορούσε να μετακινηθεί το καλοκαίρι στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στην Σασουόλο που είναι από τις εκπλήξεις της φετινής Serie A.

«Η Σασουόλο είναι στην 9η θέση της Serie A, έχει ελάχιστες πιθανότητες για Ευρώπη και έχει γλιτώσει τον υποβιβασμό.

Έτσι ξεκίνησε να προετοιμάζεται για την επόμενη χρονιά, με τον σύλλογο να χρηματοδοτείται από τη Μapei, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες οικοδομικών υλικών στον κόσμο», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα. Και συνεχίζει:

«Ο προπονητής, Ρομπέρτο ντε Ζέρμπι γνωρίζει καλά το ρουμανικό ποδόσφαιρο και μπορεί ο Νεντελτσιάρου να μπει στη μεταγραφική του λίστα.

Ο Ρουμάνος διεθνής μπορεί να εξελιχθεί ως εξαιρετικός κεντρικός αμυντικός. Αγοράστηκε από την ΑΕΚ τον Οκτώβρη για 550.000 ευρώ και τώρα η τιμή του ανέρχεται στα 2 εκατ. ευρώ».

Eντύπωση προκαλεί η εκτίμηση των Ρουμάνων συναδέλφων αφού οι εμφανίσεις του Ρουμάνου στους «κιτρινόμαυρους» δεν είναι ιδιαίτερα θελκτικές.