Τάκης Παντέλης για Πάμπλο Γκαρσία: «Τον...κάψανε, πρέπει να κάνει το αγροτικό του»

Ένας ακόμη παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, δήλωσε πως έκανε λάθος η ΠΑΕ με τον Πάμπλο Γκαρσία. Οι δηλώσεις του Τάκη Παντέλη.

Τάκης Παντέλης για Πάμπλο Γκαρσία: «Τον...κάψανε, πρέπει να κάνει το αγροτικό του»

Ο βετεράνος γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Τάκης Παντέλης, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα», υπογραμμίζοντας πως «κάηκε» ο Γκαρσία και η ομάδα χρειάζεται βαρύ όνομα προπονητή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν ο ΠΑΟΚ του Γκαρσία είναι χειρότερος από εκείνον του Φερέιρα:

«Είναι κρίμα με τέτοιο υλικό, που δεν σου λείπει τίποτα από την ΠΑΕ, να έχεις αυτό το χάλι. Κάποιο πρόβλημα υπάρχει. Αυτοί που είναι στα αποδυτήρια ξέρουν το πρόβλημα, όχι εμείς οι απέξω. Η εικόνα πάντως δείχνει ότι υπάρχει πρόβλημα στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να είσαι στα αποδυτήρια να δεις τις σχέσεις στα αποδυτήρια. Είναι καλή η ατμόσφαιρα; Είναι αγαπημένοι; Δεν θέλω να πιστεύω ότι ισχύει αυτό από τη στιγμή που δεν τους λείπει τίποτα και το οικονομικό λυμένο. Αυτός ο ΠΑΟΚ είναι χειρότερος από τον ΠΑΟΚ του Φερέιρα».

Για την απώλεια του Μαουρίτσιο την οποία χαρακτήρισε μεγάλη:

«Δεν έχουν καταλάβει στον ΠΑΟΚ και ο κόσμος, ότι έφυγε ένας παίκτης που ήταν η κολόνα του ΠΑΟΚ, πήγε στον Παναθηναϊκό και έφτιαξε τον Παναθηναϊκό. Ο Μαουρίτσιο έκανε άλλη ομάδα τον Παναθηναϊκό. Είναι ηγέτης. Με τον Ελ Καντουρί είχαμε φανταστικό κέντρο. Είναι απώλεια για τον ΠΑΟΚ ο Μαουρίτσιο. Σκεπτόμενος καλύτερα και βλέποντας και τον Παναθηναϊκό, εκεί καταλήγω. Από αυτόν ξεκινούν τα πάντα, είναι μεγάλος παίκτης που τον είχε και τον έχασε ο ΠΑΟΚ».

Για το αν πρέπει να συνεχίσει με Γκαρσία ή όχι ο ΠΑΟΚ:

«Πριν 2-3 μήνες είχα πει ότι ο ΠΑΟΚ φέτος έχει χάσει το Πρωτάθλημα. Είτε 2ος, είτε 4ος θα παίξει εκεί που θα παίξει. Και να πάρει το Κύπελλο δεν μου λέει κάτι. Έπρεπε τόσο καιρό, μπορεί να το έχουν κάνει, να σκεφτούν την επόμενη χρονιά. Να προγραμματίσουν. Θέλουν άλλο προπονητή; Άλλους παίκτες; Όχι όμως τελευταία στιγμή. Στη νέα περίοδο πρέπει να φέρουν έναν προπονητή, όνομα που αρμόζει στη βαριά φανέλα του ΠΑΟΚ. Θέλει βαρύ όνομα προπονητή ο ΠΑΟΚ. Ο Γκαρσία πρέπει να κάνει το αγροτικό του, να πάρει τις εμπειρίες. Δεν μπορείς να πάρεις κατευθείαν τον ΠΑΟΚ. Τον Γκαρσία τον κάψανε».