Σαββίδης: «Κάντε με αύριο τον πιο περήφανο άνθρωπο»

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, είχε σήμερα (6/4) τηλεφωνική επικοινωνία με τους παίκτες και τους προέτρεψε να πάρουν τη νίκη στον αυριανό πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στην ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ

Σαββίδης: «Κάντε με αύριο τον πιο περήφανο άνθρωπο»

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης είχε σήμερα (6/4) το απόγευμα τηλεφωνική επικοινωνία με τους παίκτες και τους ζήτησε να πάρουν τη νίκη στον αυριανό πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στην ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ.

Ο ιδιοκτήτης του «Δικεφάλου του Βορρά» θέλοντας να ντοπάρει τους ποδοσφαιριστές, τους κάλεσε να παλέψουν και για τον κόσμο της ομάδας αναφέροντας ότι το 60% της Βόρειας Ελλάδας είναι ΠΑΟΚ και πρέπει να τους κάνουν χαρούμενους.

Στην ομιλία του μεταξύ άλλων ανέφερε: «Το 60% της Βόρειας Ελλάδας είναι οπαδοί σας. Μια μεγάλη χαρά τους είναι στα χέρια σας, σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Δώστε όλες τις μάχες με την τιμή και την αξιοπρέπεια του ΠΑΟΚ. 95 χρόνια μετά από κάθε πτώση ο Σύλλογος σηκώνεται δυνατότερος. Να θυμάστε πάντα ότι ο στόχος είναι πάντα μπροστά μας. Ποτέ πίσω. Κάντε με αύριο τον πιο περήφανο άνθρωπο».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας