Άρης: Ατομικό για τρεις

Μετά το ρεπό της Δευτέρας (5/4), οι παίκτες του Άρη την Τρίτη (6/4) επέστρεψαν στις προπονήσεις με το μυαλό τους να είναι στον αγώνα με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα.

Άρης: Ατομικό για τρεις

Στροφή στην ΑΕΚ για τον Άρη. Οι παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης μετά το ρεπό της Δευτέρας (5/4), επέστρεψαν στις προπονήσεις την Τρίτη (6/4) και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον κρίσιμο εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ του πρωταθλήματος.

Οι Κάτσε, Μπεναλουάν και Ιωάννου ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ

«Μετά το ρεπό της Δευτέρας, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Η προπόνηση της Τρίτης ήταν απογευματινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Α.Ε.Κ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (11/04, 15:00), στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής (πλέι οφ) του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργητική αποθεραπεία, αερόβιο τρέξιμο, passing game και rondo game για το πρώτο, ενεργοποίηση, passing game και παιχνίδι κατοχής μπάλας για το δεύτερο γκρουπ) με τους Εργκυς Κάτσε, Γιόχαν Μπεναλουάν και Νικόλα Ιωάννου να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Τετάρτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».