Παναθηναϊκός: Με Βέλεθ την Κυριακή (11/4) κόντρα στον Ολυμπιακό

Στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι θα βρίσκεται ο Φραν Βέλεθ ενόψει του Κυριακάτικου (11/4) ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την τρίτη αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League.

 Παναθηναϊκός: Με Βέλεθ την Κυριακή (11/4) κόντρα στον Ολυμπιακό

Θετικά είναι τα νεότερα για τον Παναθηναϊκό ενόψει του Κυριακάτικου (11/4) ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την τρίτη αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League.

Οι «πράσινοι» επέστρεψαν σήμερα (6/4) στις προπονήσεις μετά το χθεσινό ρεπό που πήραν από τον Λάζλο Μπόλονι, με τον Φραν Βέλεθ να συμμετέχει σε μεγάλο μέρος της προπόνησης και να μετρά αντίστροφα για την επάνοδό του στην αγωνιστική δράση έπειτα από απουσία ενός μήνα.

Αύριο (7/4) ο Ισπανός αμυντικός πρόκειται να βγάλει όλο το πρόγραμμα και θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για το προσεχές ντέρμπι. Όπως προκύπτει πάντως, δεν πρόκειται να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα του «τριφυλλιού», ωστόσο θα μπορεί να δώσει μία επιπλέον λύση για την αμυντική γραμμή του Παναθηναϊκού από τον πάγκο.

Όσον αφορά τον Σονκαρέ, κατά την διάρκεια της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει η παρουσία στο ματς με τον Ολυμπιακό. Ο τελευταίος έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο μαζί με τους Αγιούμπ, Μπεκ, ενώ οι Διούδης, Μαουρίσιο, Σένκεφελντ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Όσοι δεν αγωνίστηκαν στο αρχικό σχήμα των «πρασίνων» στο ματς με τον ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή έκαναν ασκήσεις κατοχής μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο, ενώ σήμερα το πρωί θα μπουν στις προπονήσεις και οι υπόλοιποι παίκτες.