ΠΑΣ Γιάννινα: «Βρισκόμαστε μπροστά σε ακόμη μια μεγάλη πρόκληση» (vid)

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανέβασε ένα βίντεο στον επίσημο λογαριασμό της στα social media με αφορμή τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Μάλιστα αναφέρει πως θα υποδεχθεί με επετειακή φανέλα τον νταμπλούχο. 

ΠΑΣ Γιάννινα: «Βρισκόμαστε μπροστά σε ακόμη μια μεγάλη πρόκληση» (vid)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προετοιμάζεται για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στα Ιωάννινα. Μάλιστα η ΠΑΣ σήμερα (6/4) ανέβασε και σχετικό βίντεο στον επίσημο λογαριασμό της, κάνοντας λόγο για μια μεγάλη πρόκληση, με αναφορές στο παρελθόν: «Η κληρονομιά μας είναι το μέλλον μας και ο οδηγός μας από την πρώτη μέρα του φετινού ταξιδιού μας στην πρώτη κατηγορία».

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και το βίντεο

«Η κληρονομιά μας είναι το μέλλον μας και ο οδηγός μας από την πρώτη μέρα του φετινού ταξιδιού μας στην πρώτη κατηγορία.

Τιμώντας τους δημιουργούς της μεγάλης ομάδας του Άγιαξ της Ηπείρου και εμπνεόμενοι από τις δικές τους επιτυχίες, βρισκόμαστε σήμερα μπροστά σε ακόμη μια μεγάλη πρόκληση, τον ημιτελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Στο νέο αυτό ραντεβού με την ιστορία, ο υποστηρικτής της ομάδας μας Hall Of Brands, διαθέτει στους σημερινούς πρωταγωνιστές τη σύγχρονη εκδοχή της ιστορικής φανέλας εκείνης της ομάδας του ΠΑΣ που πάντα συγκινούσε τις χιλιάδες των Ηπειρωτών και έμεινε ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη όλων των Ελλήνων φιλάθλων».