Σίλβα: «Δουλεύουμε σκληρά στον Άρη, είμαι περήφανος για την ομάδα»

Ο Σαντέ Σίλβα παραχώρησε δηλώσεις στη NOVA για την εμφάνιση του κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης αλλά και για τη συνέχεια του Άρη

Σίλβα: «Δουλεύουμε σκληρά στον Άρη, είμαι περήφανος για την ομάδα»

Ο ερχομός του Σαντέ Σίλβα στον αγώνα του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης άλλαξε προς το καλύτερο την εικόνα των «κίτρινων».

Ο ίδιος με δηλώσεις του στη NOVA αναφέρθηκε στην απόδοση του αλλά και στη συνέχεια της ομάδας στα play off του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την εικόνα του, στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης: «Είμαι χαρούμενος για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα μου, με το γκολ και την ασίστ. Έκανα αυτό που έπρεπε στο γήπεδο. Είμαι περήφανος για την ομάδα. Δουλεύουμε σκληρά για να έχουμε αυτή την εικόνα μέσα στο γήπεδο».

Για τα 4 γκολ και τις 3 ασίστ που έχει πετύχει ως αλλαγή: «Όταν το παιχνίδι είναι δύσκολο μου αρέσει να βοηθάω την ομάδα. Αυτό έκανα και με τον Αστέρα».

Για την διαφορά των δύο ημιχρόνων ως προς την εικόνα του Άρη στον αγωνιστικό χώρο: «Δεν παίζουμε μόνοι μας. Τα πρώτα 5 λεπτά αρχίσαμε δυναμικά. Όμως στη συνέχεια ανέβασε ρυθμό ο Αστέρας Τρίπολης. Στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής μας είπε να δώσουμε ένταση και να απολαύσουμε τον αγώνα».

Για το αν υπάρχει πίεση επειδή είναι όλα τα παιχνίδια σημαντικά στα play off: «Όχι δεν υπάρχει πίεση και άγχος. Προπονούμαστε σκληρά και δουλεύουμε. Σκοπός μας είναι οι βαθμοί, αυτό θέλουμε να κάνουμε».

Για την 2η θέση στον βαθμολογικό πίνακα: «Δεν σημαίνει κάτι. Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και σκοπός μας είναι οι βαθμοί».

Για το νέο του λουκ στα μαλλιά, αν βοηθάει: «Κάθε χρόνο αυτή την εποχή αλλάζω το κούρεμα. Κυρίως όταν πλησιάζει το καλοκαίρι γίνεται πιο ανοιχτό λόγω του καιρού».

Για τα χτενίσματα στα αποδυτήρια του Άρη: «Όλοι έτσι είναι μας αρέσει να παίζουμε ποδόσφαιρο, αλλά και τη ζωή μας».