Super League 1: «Ευχαριστούμε για τα 39.974 χαμόγελα!»

H Super League 1 αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους δεκάδες χιλιάδες φιλάθλους που προσέφεραν τη στήριξή τους στην πρωτοβουλία της διοργανώτριας να συνεργαστεί με τον οργανισμό «Χαμόγελο του Παιδιού».

Super League 1: «Ευχαριστούμε για τα 39.974 χαμόγελα!»

H πρωτοβουλία της Super League 1 και όλων των ομάδων που την απαρτίζουν να στηρίξουν το «Χαμόγελο του Παιδιού» ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

Όπως ενημέρωσε σήμερα (5/4) αργά το απόγευμα η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της μεγάλης κατηγορίας:

«Το #slgr_hamogelo έγινε #1 trend στο twitter και δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι χάρισαν το χαμόγελό τους αλλά και τη στήριξή τους στα παιδιά!

Ένα χαμόγελο για τα παιδιά είναι το λιγότερο που μπορεί κάποιος να προσφέρει και η Super League, μαζί με όλες τις ομάδες, αγκάλιασε την κοινωνική αυτή δραστηριότητα, με εξωστρέφεια, σεβασμό και πάνω από όλα με αγάπη για τα παιδιά, αξιοποιώντας την τεράστια δυναμική τού πιο δημοφιλούς αθλήματος στη χώρα μας.

Χιλιάδες φίλαθλοι, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης, άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, συμμετείχαν στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης και με το #slgr_hamogelo πρόσφεραν την αγάπη τους στα παιδιά.

Πιστή στη δέσμευσή της, η Super League, μαζί με όλες τις ομάδες, προχώρησε ήδη στη στρατηγική συνεργασία με το "Χαμόγελο του Παιδιού" για τα προγράμματα Amber και Missing Alert Hellas, ενώ παράλληλα τις προσεχείς ημέρες, μετά την ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της, θα προχωρήσει και στη δωρεά σημαντικού χρηματικού ποσού για τις ανάγκες του "Χαμόγελου του Παιδιού".

Σας ευχαριστούμε για τα 39.974 χαμόγελα!».