Μάρκοβιτς: «Σε 2-3 μήνες θα γνωρίζω για το μέλλον μου»

Ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς μίλησε για το ποδοσφαιρικό του μέλλον και για το πόσο τον έχει βοηθήσει στην καριέρα του η θητεία του στον Ολυμπιακό.

Μάρκοβιτς: «Σε 2-3 μήνες θα γνωρίζω για το μέλλον μου»

Ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς είναι από τους δανεικούς ποδοσφαιριστές που παρουσιάζουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό. Επέστρεψε στην Παρτιζάν, στην οποία πήρε αρκετά παιχνίδια στα πόδια, και δείχνει τρομερή βελτίωση. Στον Πειραιά παρακολουθούν όλη αυτήν την εξέλιξη και είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τον ποδοσφαιριστή τους. Η απόφαση που έχουν πάρει στο μεγάλο λιμάνι είναι ο παίκτης να γυρίσει και να κάνει προετοιμασία με τον Ολυμπιακό. Την ίδια ώρα στην Παρτιζάν ελπίζουν να τον κρατήσουν, αλλά οι πιθανότητες είναι λιγοστές.

Ο ίδιος μίλησε σε Μέσα της Σερβίας για το μέλλον του και αρχικά είπε: «Βάσει της συμφωνίας που υπάρχει, στο τέλος της σεζόν είμαι υποχρεωμένος να γυρίσω στον Ολυμπιακό. Δεν γνωρίζω αυτήν τη στιγμή τι θα γίνει, αν θα με αγοράσει η Παρτιζάν ή αν θα με πουλήσει ο Ολυμπιακός. Αυτό θα το ξέρω σε 2-3 μήνες, αφού γυρίσω στην Ελλάδα» είπε ο Μάρκοβιτς.

Όσον αφορά την παρουσία του στους πρωταθλητές Ελλάδας είπε: «Έπαιξα μόνο δύο παιχνίδια στον Ολυμπιακό, αλλά σημείωσα μεγάλη πρόοδο, διότι έκανα προπόνηση δίπλα σε πολύ καλούς παίκτες. Επίσης, με βοήθησαν πολύ και τα παιχνίδια που έπαιξα στη Λάρισα, ήταν πολύ σημαντικά για μένα» σχολίασε ο νεαρός στόπερ και για το αν περιμένει να κληθεί στην Εθνική ανδρών της Σερβίας είπε: «Αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσουν οι άνθρωποι της ομοσπονδίας. Εγώ πρέπει να συνεχίσω να κάνω καλά παιχνίδια και να δουλεύω σκληρά και το αν θα παίξω στην εθνική ομάδα δεν είναι κάτι που θα το αποφασίσω εγώ» τόνισε ο Μάρκοβιτς.