Χρήστος Τζόλης: Δημοσιεύματα και για Σεβίλλη

Καλά κρατούν τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Χρήστο Τζόλη. Για τον νεαρό επιθετικό του ΠΑΟΚ γράφτηκε και για ενδιαφέρον από Σεβίλλη.

Χρήστος Τζόλης: Δημοσιεύματα και για Σεβίλλη

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον διεθνή επιθετικό του ΠΑΟΚ Χρήστο Τζόλη.

Αυτή τη φορά είχαμε δημοσίευμα στην Ισπανία, με τους Ίβηρες να βάζουν στο...κόλπο την Σεβίλλη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «todofichajes», οι Ισπανοί εξετάζουν την περίπτωση του νεαρού ακραίου επιθετικού του ΠΑΟΚ.

«Η Σεβίλλη παρακολουθεί εδώ και καιρό την εξέλιξη του Χρήστου Τζόλη που θα αποτελούσε μια προσθήκη για το παρόν και το μέλλον της ομάδας. Η απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή θα είναι εφικτή το ερχόμενο καλοκαίρι, εφόσον η Σεβίλλη καταφέρει να πουλήσει τον Λούκας Οκάμπος.

Σε αυτή την περίπτωση ο Τζόλης λογίζεται ως ο ιδανικός αντικαταστάτης του Αργεντινού μεσοεπιθετικού», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα των Ισπανών για τον Χρήστο Τζόλη.

Πριν από λίγες ημέρες, δημοσίευμα της ιστοσελίδας «voetbalnieuws» ανέφερε: «Ο Χρήστος Τζόλης έχει αναφερθεί αρκετές φορές τους τελευταίους μήνες στο ρεπορτάζ της Κλαμπ Μπριζ, ωστόσο, ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ φαίνεται να είναι μια ανέφικτη περίπτωση για την ομάδα. Οι Έλληνες φαίνεται να ζητούν όχι λιγότερα από 20 εκατομμύρια για την παραχώρηση του Golden Boy τους. Επιπλέον, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ντόρτμουντ φαίνεται ότι τον έχουν επίσης στο στόχαστρο».