ΠΑΟΚ: Επιμένουν στη Βρετανία για Μπάρκα!

Ο Βασίλης Μπάρκας είναι ένας από τους τερματοφύλακες που ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα στη Βρετανία.

ΠΑΟΚ: Επιμένουν στη Βρετανία για Μπάρκα!

Τα δημοσιεύματα στη Βρετανία για τον ΠΑΟΚ και τον Βασίλη Μπάρκα καλά κρατούν. Είναι δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για τερματοφύλακα στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και στη Βρετανία υποστηρίζουν πως ο Βασίλης Μπάρκας είναι στο στόχαστρο της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε ΜΜΕ της Σκωτίας ένας από τους στόχους είναι ο πρώην γκολκίπερ της ΑΕΚ, Βασίλης Μπάρκας.

Όπως τονίζεται, ο ΠΑΟΚ είναι η πρώτη ομάδα που ρώτησε για τον διεθνή τερματοφύλακα και σημειώνεται πως η συζήτηση γίνεται για δανεισμό ενός έτους από τη Σέλτικ όπου και δεν έχει ικανοποιήσει μέχρι σήμερα με τις εμφανίσεις.

Βέβαια οι Βρετανοί υποστηρίζουν πως και ομάδες από την Ολλανδία και το Βέλγιο, έχουν ασχοληθεί με τον Μπάρκα αλλά δεν έχει γίνει γνωστό ποιες ομάδες είναι εκείνες που ενδιαφέρονται για τον Μπάρκα.

Στον ΠΑΟΚ είναι κοινό μυστικό ότι ψάχνουν τερματοφύλακα καθώς ούτε ο Πασχαλάκης, αλλά ούτε ο Ζίφκοβιτς εμπνέουν εμπιστοσύνη και το καλοκαίρι θα είναι...καυτό.

Οι πληροφορίες βέβαια από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν πως ο Μπάρκας προτάθηκε στον ΠΑΟΚ αλλά από εκεί και πέρα τίποτα περισσότερο. Μάλιστα δύσκολα οι Θεσσαλονικείς θα ασχοληθούν με την περίπτωση του πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΚ.