ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-5: Πιο εύκολα και από το πόλο...

Ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός πέρασε απόψε από το ΟΑΚΑ, πιο εύκολα και από την ομάδα πόλο των ανδρών που είχε συντρίψει τους «κιτρινόμαυρους» 17-5 τον περασμένο Οκτώβριο!

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-5: Πιο εύκολα και από το πόλο...

Αυτή την ομάδα θέλει να βλέπει ο κόσμος του Ολυμπιακού, ειδικά στα ντέρμπι. Ειδικά απέναντι στις ομάδες της χώρας, που κατά καιρούς έχουν τολμήσει να αμφισβητήσουν τον γίγαντα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ποιον; Τον Ολυμπιακό με τα περισσότερα πρωταθλήματα, τα περισσότερα κύπελλα, τις περισσότερες νίκες, τα περισσότερα γκολ. Τον Ολυμπιακό των εκατομμυρίων οπαδών του σε όλο τον κόσμου που φυσικά απόψε έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν, να γιορτάζουν και να καμαρώνουν.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο, σε ένα γήπεδο όπου στο παρελθόν, οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν ζήσει μεγάλες νίκες και σπουδαίες φιέστες, η αρμάδα του Πέδρο Μαρτίνς υποχρέωσε όλο το φίλαθλο κοινό να υποκλιθεί.

Τέτοιο «διπλό», σαν το αποψινό ούτε η ομάδα πόλο των ανδρών του Ολυμπιακού που τον περασμένο Οκτώβριο συνέτριψε 17-5 την ΑΕΚ στην πρώτη «ναυμαχία» στην ιστορία των δυο συλλόγων στη μεγάλη κατηγορία.

Δεν μιλάμε για μία απλή νίκη. Μιλάμε για μια συντριβή μέσα στο...σπίτι – έστω και άδειο – της ΑΕΚ που ήθελε να δώσει...απαντήσεις αλλά και να μείνει σε τροχιά Ευρώπης.

Στο τέλος βέβαια η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ ήταν η...επίσημη προσκεκλημένη στο γλέντι τίτλου των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς που πλέον θα πρέπει να συνεχίσουν σοβαροί και πειθαρχημένοι, όπως κάνουν εδώ και μήνες δηλαδή, γιατί ακόμη δεν έχει τελειώσει η σεζόν.