ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-5: Σεμέδο: «Είμαστε Ολυμπιακός» (vid)

Ο εορτάζων Ρούμπεν Σεμέδο αναφέρθηκε στην σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισε το ματς ο Ολυμπιακός, ενώ έκανε πλάκα με την ηλικία του Χοσέ Χολέμπας

ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-5: Σεμέδο: «Είμαστε Ολυμπιακός» (vid)

Τα καλύτερα γενέθλια έκανε ο Ρούμπεν Σεμέδο, στον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ. Είχε όρεξη για πλάκα ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός που σήμερα έγινε 27 ετών και σε δηλώσεις του αναφέρθηκε και στην ηλικία του Χοσέ Χολέμπας που ήταν κοντά του στο χώρο των συνεντεύξεων: «Ήταν μία ωραία βραδιά, ωραίο αποτέλεσμα. Είμαι χαρούμενος που το καταφέραμε. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μας που έκαναν καλή δουλειά και ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στηρίζει από το σπίτι.

Ήταν μία βραδιά που είχε μεγάλη σημασία. Τα πράγματα πήγαν πολύ καλά, όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε καλά για αυτό το ματς. Εμφανιστήκαμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και φτάσαμε σε αυτό το σκορ.

Είμαστε Ολυμπιακός και δεν μπορούμε να εφησυχάσουμε. Όλα τα παιχνίδια είναι διαφορετικά. Την Τετάρτη έχουμε ένα διαφορετικό ματς, ό,τι έγινε σήμερα δεν έχει σχέση με το τι θα γίνει με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Χοσέ είναι εξαιρετικός παίκτης, παίζει πολύ καλά, μας βοηθάει πολύ, αλλά φαίνεται… μεγαλύτερος από 35 ετών».