Οργανωμένοι ΑΕΚ σε παίκτες: «Βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από δω»! (vid)

Έξαλλοι ήταν από το ημίχρονο κιόλας οι οπαδοί της ΑΕΚ με την τραγική εικόνα της ομάδας τους στο ματς του ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό. Έντονες αποδοκιμασίες και συνθήματα μετά το τέλος προς τους «κιτρινόμαυρους» παίκτες, με πρώτους τους Μάνταλο και Γαλανόπουλο.

Οργανωμένοι ΑΕΚ σε παίκτες: «Βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από δω»! (vid)

«Μπαρούτι» μύριζε η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ από το ημίχρονο κιόλας του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, καθώς το 0-4 του α' μέρους έκανε έξαλλους τους οπαδούς της «Ένωσης» που βρίσκονταν στο γήπεδο.

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-5: «Ερυθρόλευκο» πάρτι στο ΟΑΚΑ

Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά το τέλος του ματς αρκετοί οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ έσπευσαν να συναντήσουν τους παίκτες της ομάδας πριν αυτοί μπουν στη φυσούνα, προκειμένου να εκφράσουν την απογοήτευση και την οργή τους.

Μάλιστα, δυο εξ αυτών έπιασαν τους Πέτρο Μάνταλο και Κώστα Γαλανόπουλο και τους μίλησαν σε πολύ έντονο ύφος, με τον έναν μάλιστα να πιάνει τον δεύτερο και να προσπαθεί να τον στρέψει προς το «πέταλο» του γηπέδου.

Συν τοις άλλοις, οι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» φώναξαν και συνθήματα κατά των ποδοσφαιριστών, με το κυρίαρχο να είναι το εξής: «Βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από δω»!

Δείτε το βίντεο του Fosonline με τις αποδοκιμασίες μετά το φινάλε: