Μασούρας: «Να αποδείξουμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα» (vid)

Με δηλώσεις του στη NOVA ο Γιώργος Μασούρας έδωσε το σύνθημα ενόψει του εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ.

Μασούρας: «Να αποδείξουμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα» (vid)

Ο Γιώργος Μασούρας αναφέρθηκε με δηλώσεις του στον αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ που είναι προγραμματισμένος για τις 19:30.

Ο μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως το παιχνίδι θα κριθεί στο ποιος το θέλει περισσότερο και πως ο Ολυμπιακός θέλει να αποδείξει ότι είναι η καλύτερη ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:

Για τα ματς της Εθνικής: «Είχε διακυμάνσεις η απόδοση μας όλο αυτό το διάστημα που είμασταν στην Εθνική. Θεωρώ ότι ήταν ένα καλό αποτέλεσμα στην Ισπανία και ένα αποτέλεσμα που δεν θέλαμε με τη Γεωργία. Παρόλα αυτά δεν μπορείς να παρατήσεις μία πρόκριση που είναι ακόμα ανοικτή».

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Προφανώς είναι άλλο ένα ντέρμπι και νομίζω ότι θα κριθεί στο ποιος το θέλει περισσότερο σε όλη τη διάρκεια και ποιος θα είναι πιο προετοιμασμένος και έξυπνος στο παιχνίδι έτσι ώστε να πάρει τους τρεις πόντους».

Για το εάν υπάρχει κίνητρο: «Είμαστε απόλυτα έτοιμοι πάντα υπάρχει κίνητρο είμαστε όλοι στη διάθεση του προπονητή για να αποδείξουμε ότι είμαστε η καλύτερα ομάδα σε πρωτάθλημα και κύπελλο».