Ολυμπιακός: Όλα δείχνουν τριάδα στην άμυνα και Βαλμπουενά με ΑΕΚ

Μετά τα παιχνίδια με Άρσεναλ και Άρη, ο Πέδρο Μαρτίνς προσανατολίζεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με τριάδα στην άμυνα και κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (4/4, 19.30).

Ολυμπιακός: Όλα δείχνουν τριάδα στην άμυνα και Βαλμπουενά με ΑΕΚ

Ο Πέδρο Μαρτίνς άνοιξε εν μέρει τα χαρτιά του στην προπόνηση που έγινε το βράδυ του Σαββάτου (3/4) στον Ρέντη ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (4/4, 19.30). Και απ’ ό,τι φαίνεται, κύβος ερρίφθη! Ξανά με τριάδα στην άμυνα προσανατολίζεται να παρατάξει τους Πειραιώτες.

Με το σχήμα δηλαδή που τους είχε κατεβάσει τόσο κόντρα στην Άρσεναλ στο Λονδίνο, όσο και με τον Άρη στο Καραϊσκάκη. Αν οι δοκιμές γίνουν πράξη στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, τότε είναι ολοφάνερο ότι ο Μαρτίνς προσπαθεί στα τελειώματα της φετινής σεζόν να βάλει για τα καλά στο DNA των ποδοσφαιριστών του και γενικότερα των «ερυθρολεύκων» ένα σχήμα που δεν είναι καθόλου συνηθισμένο στη συνείδηση του κόσμου, αλλά και των παικτών.

Έως τώρα το 3-4-3 δούλεψε πολύ καλά και κόντρα στην ΑΕΚ θα έχουμε την ευκαιρία να το δούμε με τρεις κανονικούς στόπερ και όχι π.χ. με τον Χολέμπας που μπήκε κατ’ ανάγκη λόγω της απουσίας του Σεμέδο.

Ο Σεμέδο λοιπόν μαζί με τους Μπα και Παπασταθόπουλο αναμένεται να βρεθούν στην ενδεκάδα, βάσει των δοκιμών που έγιναν, έχοντας τους Ανδρούτσο και Χολέμπας στα δύο άκρα της άμυνας.

Από εκεί και πέρα, ο Μαρτίνς δεν έδειξε πολλά πράγματα. Λογικά οι Εμβιλά και Καμαρά θα βρεθούν στα χαφ, ενώ οι Βαλμπουενά και Μπρούμα θα πλαισιώσουν τον Ελ Αραμπί. Ο Φορτούνης φάνταζε αουτσάιντερ.