ΑΕΛ - Παναιτωλικός 1-1: Εξάρθρωση ώμου ο Τσιγγάρας και χάνει την υπόλοιπη σεζόν

Απών από τα υπόλοιπα παιχνίδια του Παναιτωλικού στα play out θα είναι ο Άγγελος Τσιγγάρας, αν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του στο ματς με αντίπαλο την ΑΕΛ (1-1) στο Αλκαζάρ για τη 2η αγωνιστική.

ΑΕΛ - Παναιτωλικός 1-1: Εξάρθρωση ώμου ο Τσιγγάρας και χάνει την υπόλοιπη σεζόν

Ένα ακόμα πρόβλημα προστέθηκε στον προπονητή του Παναιτωλικού, Τραϊανό Δέλλα, μετά τον αποψινό (3/4) αγώνα με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ (1-1) για τη 2η αγωνιστική των play out της Super League 1.

Ο κόουτς της ομάδας του Αγρινίου είδε συγκεκριμένα τον Άγγελο Τσιγγάρα να αντικαθίσταται αναγκαστικά στο 79ο λεπτό της συνάντησης με τη θεσσαλική ομάδα. Ο 21χρονος αμυντικός τραυματίστηκε σοβαρά και οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι έχει υποστεί εξάρθρωση ώμου.

Να σημειωθεί ότι αμέσως το ιατρικό τιμ των «κυανοκίτρινων» του έκανε ανάταξη ώστε να πάψει ο νεαρός ποδοσφαιριστής να πονάει όσο γίνεται.

Αν επιβεβαιωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του Τσιγγάρα μετά τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί, θα μείνει μακριά από τα γήπεδα για χρονικό διάστημα περίπου έξι εβδομάδων. Συνεπώς δεν θα μπορέσει να βοηθήσει άλλο την ομάδα του στην προσπάθεια να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία, χάνοντας όλα τα παιχνίδια που απομένουν για να πέσει η αυλαία στη φετινή σεζόν.