Σάλιακας: «Ιστορικό ματς με τον Ολυμπιακό, μπορούμε»

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και τώρα στρέφει την προσοχή του στο Κύπελλο Ελλάδας και τον πρώτο ημιτελικό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Οι δηλώσεις του ακραίου μπακ, Μανώλη Σάλιακα.

Σάλιακας: «Ιστορικό ματς με τον Ολυμπιακό, μπορούμε»

Ο ακραίος μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα, Μανώλης Σάλιακας μίλησε στην κάμερα της NOVA για την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 από τον ΟΦΗ, αλλά και το ματς με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί για το Κύπελλο Ελλάδας. Τον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αμυντικού του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος έχει περάσει και από τον Ολυμπιακό αλλά πλέον φοράει τη φανέλα της ομάδας των Ιωαννίνων.

«Ήταν ένα παιχνίδι ανοικτό. Εκεί που ήμασταν στον παράδεισο και ο ΟΦΗ στην κόλαση, άλλαξαν όλα στο Β' ημίχρονο. Οι παίκτες του ΟΦΗ μπήκαν πιο παθιασμένοι, εμείς δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, αλλά προχωράμε.

Είχαμε πει με τα παιδιά να μην σκεφτόμαστε τον Ολυμπιακό. Είναι μεγάλο ματς.

Δεν μπήκαμε με αυτή τη λογική. Είναι ιστορικό ματς θα μπούμε να το διασκεδάσουμε, δεν έχεις να χάσεις κάτι από αυτά τα ματς. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο ακραίος μπακ χαφ της ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα, Μανώλης Σάλιακας μετά την ήττα στο Ηράκλειο, για τον αγώνα με αντίπαλο τον ΟΦΗ αλλά και αυτός που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας.