ΑΕΛ-Παναιτωλικός 1-1: Ηλιάδης: «Έχουμε πέντε τελικούς»

Ο Θεοχάρης Ηλιάδης μίλησε για την ισοπαλία της ΑΕΛ με τον Παναιτωλικό και τόνισε ότι η ομάδα του έχει μπροστά πέντε τελικούς.

ΑΕΛ-Παναιτωλικός 1-1: Ηλιάδης: «Έχουμε πέντε τελικούς»

Η ΑΕΛ προηγήθηκε στο σκορ στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και συνεχίζει να βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Ο Θεοχάρης Ηλιάδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι οι "βυσσινί" έχουν μπροστά τους πέντε τελικούς.

Αναλυτικά ο Θεοχάρης Ηλιάδης μίλησε:

Για το ματς με τον Παναιτωλικό:

«Σύμφωνα με την εικόνα μας δικαιούμασταν τη νίκη, μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, χάσαμε το πέναλτι, πιέσαμε και σκοράραμε σε ένα καλό σημείο. Στο δεύτερο μέρος πέρα από το γκολ που δεχθήκαμε, ο αντίπαλος είχε άλλη μια καλή φάση σε αντίθεση με μας που είχαμε αρκετές καλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Κρατάμε την καλή εμφάνιση για τα επόμενα πέντε παιχνίδια, τα οποία είναι όλα τελικοί για μας».

Για το χαμένο πέναλτι:

«Καλό είναι να σκοράρεις στην αρχή ενός αγώνα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Καταφέραμε να σκοράρουμε στη συνέχεια, επομένως είναι το ίδιο πράγμα».

Για τη συνέχεια:

«Έχουμε το επόμενο παιχνίδι, θα κοιτάξουμε μόνο τη νίκη. Από τη στιγμή που δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε, τουλάχιστον δεν χάσαμε».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας