Κρμέντσικ: «Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ, ο μάνατζερ μου είναι σε επαφές»

Ο Μίκαελ Κρμέντσικ γι' ακόμα μία φορά τόνισε ότι θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ και ότι ο μάνατζερ του είναι σε επαφές με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Κρμέντσικ: «Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ, ο μάνατζερ μου είναι σε επαφές»

Ο Μίκαελ Κρμέντσικ μίλησε στη Nova και γι' ακόμα μία φορά τόνισε ότι θέλει να παραμείνει στον ΠΑΟΚ. Ο Τσέχος επιθετικός επανέλαβε ότι ο ατζέντης του είναι σε συζητήσεις με την ομάδα της Θεσσαλονίκης προκειμένου να μείνει και την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά ο Μίκαελ Κρμέντσικ μίλησε:

Για το πως νιώθει σωματικά μετά τα παιχνίδια που έδωσε με την Εθνική ομάδα της χώρας του: «Νιώθω καλά, έπαιξα για 80 λεπτά με το Βέλγιο και έπειτα άλλα 43 λεπτά στο επόμενο. Αισθάνομαι καλά, έτοιμος και για εμάς υπάρχει μόνο η νίκη».

Για την επανέναρξη των αγώνων: «Ξέρω είναι δύσκολο παιχνίδι, είμαστε όμως μια πολύ καλή ομάδα, με καλούς παίκτες. Ξέρω τι σημαίνουν τα πλέι οφ, τα είχα βιώσει και στην Τσεχία. Για εμάς υπάρχει μόνο η νίκη, γνωρίζοντας και τις δυσκολίες που έχουν όλα αυτά τα παιχνίδια».

Για το αν το παιχνίδι είναι ευκαιρία για ρεβάνς: «Νομίζω πως στο τελευταίο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό παίξαμε καλύτερα, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες για τη νίκη, ελπίζω αύριο να βάλουμε τα γκολ και να είμαστε πιο ουσιαστικοί για να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν υπάρχει εξέλιξη σχετικά με την παραμονή του και αν ο ίδιος θέλει να παραμείνει στην ομάδα του ΠΑΟΚ: «Έχω πει πως όλη μέρα μιλάω με τον μάνατζέρ μου για το θέμα αυτό, κάνουμε καλή δουλειά, μιλάει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Δεν ξέρεις ποτέ τι θα γίνει στο ποδόσφαιρο, αλλά ελπίζω και θέλω να μείνω».