ΑΕΛ-Παναιτωλικός 1-1: Βέργος: «Μόνο νίκες για παραμονή»

Ο Νίκος Βέργος μίλησε για την ισοπαλία του Παναιτωλικού με την ΑΕΚ και τόνισε ότι η ομάδα του Αγρινίου θέλει μόνο νίκες μέχρι το τέλος.

ΑΕΛ-Παναιτωλικός 1-1: Βέργος: «Μόνο νίκες για παραμονή»

Ο Νίκος Βέργος πέτυχε το γκολ του Παναιτωλικού στο Αλκαζάρ κατά της ΑΕΛ και χάρισε στην ομάδα του έναν πολύ σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία. Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο νεαρός επιθετικός τόνισε ότι ο Παναιτωλικός θέλει μόνο νίκες για να μείνει στην κατηγορία.

Αναλυτικά ο Νίκος Βέργος μίλησε:

Για τον αγώνα με την ΑΕΛ:

«Σημαντικός βαθμός. Είχαμε έρθει για το καλύτερο και θέλαμε να κερδίσουμε. Δεν τα καταφέραμε, ήμασταν άτυχοι, δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε. Έχουμε πέντε σημαντικά παιχνίδια και πάμε να τα δώσουμε όλα στη συνέχεια για να πετύχουμε το στόχο μας».

Για το τέρμα που ακυρώθηκε:

«Ρώτησα αν ήταν οφσάιντ. Πέρασε αυτή η φάση, ήρθε η επόμενη, σκόραρα, αλλά έχασα την τελευταία και θα μπορούσαμε να φύγουμε νικητές αν είχα πετύχει το γκολ. Το θέμα είναι να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο και με την ίδια εικόνα θα πάμε στα επόμενα ματς για να πάρουμε τους τρεις πόντους σε κάθε αγώνα και να μείνουμε στην κατηγορία».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας