ΑΕΛ - Παναιτωλικός 1-1: «Όρθιος» με Βέργο στο Αλκαζάρ (highlights)

Ο Βέργος «απάντησε» στο γκολ του Ντουρμισάι και ο Παναιτωλικός πήρε πολύτιμο βαθμό στην έδρα της Λάρισας με σκορ 1-1 για τη 2η αγωνιστική των Playouts της Super League.

ΑΕΛ - Παναιτωλικός 1-1: «Όρθιος» με Βέργο στο Αλκαζάρ (highlights)

Ο Παναιτωλικός ήταν αναμφίβολα ο κερδισμένος από το Σαββατιάτικο παιχνίδι στο Αλκαζάρ απέναντι τη γηπεδούχο ΑΕΛ. Το 1-1 που απέσπασε, τον διατηρεί πάνω από τη θεσσαλική ομάδα στη βαθμολογία, έτσι συνεχίζει να κρατάει την τύχη στα χέρια του, τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με την αποφυγή της τελευταίας θέσης που οδηγεί στον απευθείας υποβιβασμό.

Οι «βυσσινί», πάντως, ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς και είχαν και τις περισσότερες ευκαιρίες στο ενεργητικό τους. Κορυφαία εξ αυτών το χαμένο πέναλτι του Πινακά στο 9', με τον Κνετ να «ψωνίζει» τον νεαρό και να αποκρούει στη δεξιά του γωνία.

Από την άλλη πλευρά και οι «κυανοκίτρινοι» κατέγραψαν ορισμένες πολύ καλές ευκαιρίες, έχοντας ως κύριο εκφραστή τον σκόρερ τους και ιδιαίτερα δραστήριο Βέργο, έτσι έχουν να λένε ότι θα μπορούσαν να είχαν «κλέψει» και ολόκληρο το τρίποντο στην αναμέτρηση του θεσσαλικού κάμπου...

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Αλκαζάρ

ΑΕΛ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-1

Σκόρερ: 44' Ντουρμισάι - 50' Βέργος

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Κίτρινες κάρτες: 36’ Ντουρμισάι, 48’ Γιακιμόφσκι, 90’+3’ Στίφλερ – 36’ Τσότσαλιτς, 60’ Περέιρα, 74’ Μαλής

Κόκκινες κάρτες: -

Οι συνθέσεις

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Νάγκι – Μπέρτος Χουσίνο (46’ Ηλιάδης) Μαξιμένκο Γιακιμόφσκι (84’ λ. τρ. Τσόσιτς) – Στίφλερ Κολομπίνο – Μπεν Χατίρα (87’ Γκράουρ) Ακούνια Πινακάς (67’ Μουκάντζο) – Ντουρμισάι (84’ Νούνιτς).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ – Τσιγγάρας (79’ Μεντίνα) Καρασαλίδης Τσότσαλιτς Περέιρα – Εντινγκά (85’ Μανθάτης) Ταχάρ – Μεντόσα (85’ Ντάλσιο) Αριγίμπι (73’ Μαλής) Ντίας – Βέργος.