ΑΕΚ: Θετικός στον κορονοϊό ο Σάκχοφ

Με δέκατα και λίγο βήχα επέστρεψε στην Αθήνα ο Γεβχέν Σάκχοφ της ΑΕΚ και τα αποτελέσματα των ιατρικών του εξετάσεων έδειξαν ότι είναι θετικός στον κορονοϊό.

ΑΕΚ: Θετικός στον κορονοϊό ο Σάκχοφ

Σε καραντίνα μπήκε από σήμερα ο Γεβχέν Σάκχοφ της ΑΕΚ, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο Ουκρανός μέσος της «Ένωσης» επέστρεψε στην Ελλάδα από τη χώρα του και παρουσίασε ελαφρά συμπτώματα της πανδημίας, όπως βήχα και χαμηλό πυρετό. Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, προτιμήθηκε να μείνει σε περιορισμό μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των ιατρικών του εξετάσεων.

Τελικά, αυτά έδειξαν ότι ο παίκτης είναι θετικός στον κορονοϊό και μπήκε άμεσα σε καραντίνα για τουλάχιστον 7 ημέρες, ενώ στη συνέχεια θα υποβληθεί σε νέο τεστ που μόνο αν βγει αρνητικό θα επιστρέψει στις προπονήσεις.

Το αρνητικό για τους «κιτρινόμαυρους» είναι ο Σάκχοφ έδειχνε να ξεπερνά τον τραυματισμό του και έδινε αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας, που είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Τετάρτη (7/4). Έπειτα όμως από αυτή την εξέλιξη, θα μείνει εκτός από το συγκεκριμένο ματς.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Θετικός στον κοροναϊό βρέθηκε ο Γεβχέν Σάκχοφ, που είχε κάνει τεστ με την επιστροφή του από το εξωτερικό και δεν ήρθε καθόλου σε επαφή με την υπόλοιπη ομάδα. Αρνητικά όλα τα άλλα χθεσινά τεστ».