Ολυμπιακός: Κάθεται προς το παρόν η «σκόνη» για Λοϊζου, από τον Μάιο οι όποιες εξελίξεις

Από τον Μάιο θα απασχολήσει ξανά τον Ολυμπιακό η περίπτωση του Λοϊζου Λοϊζου της Ομόνοιας, μια υπόθεση που ήταν και παραμένει εξαιρετικά δύσκολη!

Ολυμπιακός: Κάθεται προς το παρόν η «σκόνη» για Λοϊζου, από τον Μάιο οι όποιες εξελίξεις

Το όνομα του Λοϊζου Λοϊζου φιγούραρε στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού τις προηγούμενες ημέρες και στην Κύπρο ουσιαστικά επιβεβαίωναν ότι αποτελεί διαχρονική «καψούρα» των Πειραιωτών.

Προ ημερών το «ΦΩΣ» είχε αποκαλύψει ότι πέρσι ο Ολυμπιακός ουσιαστικά τα είχε βρει με την Ομόνοια για τον 18χρονο εξτρέμ, αλλά μπήκαν στη μέση η Ρόμα και η... πανδημία, με αποτέλεσμα να «παγώσουν» όλα.

Τι συμβαίνει στην παρούσα φάση; Η Ομόνοια αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται διατεθειμένη να μπλέξει σε διάφορες κουβέντες μεταγραφικής φύσεως μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν.

Κυνηγάει το πρωτάθλημα και το τελευταίο που θα την απασχολούσε τη δεδομένη στιγμή είναι να ξεφύγει το μυαλό του 18χρονου Κύπριου εξτρέμ με τις μεταγραφικές «Σειρήνες».

Ο Ολυμπιακός φυσικά θα έχει πάντοτε ανοικτές τις «κεραίες» του για τον Λοϊζου. Θα παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωσή του και φυσικά έχει τον τρόπο για να μαθαίνει από πρώτο χέρι αν μπλεχτούν κι άλλες ομάδες έως το τέλος της σεζόν, οι οποίες θα θελήσουν να κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή.

Προς το παρόν κάθεται η «σκόνη» που σηκώθηκε για τον Λοϊζου και σε περίπου ενάμισι με δύο μήνες θα υπάρχει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα τόσο για τις προθέσεις του Ολυμπιακού, όσο και για τις προθέσεις της Ομόνοιας.

Η κυπριακή ομάδα είναι λογικό, παρά τις πολύ καλές σχέσεις που έχει με τη διοίκηση των Πειραιωτών, να επιδιώξει να κάνει το καλύτερο «deal» τόσο για την ίδια, όσο και για τον ποδοσφαιριστή. Με τον Ολυμπιακό έχει ξεκινήσει τις επαφές για τον Λοϊζου από πέρσι, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο νομίζουμε. Οι μετοχές του νεαρού έχουν εκτοξευτεί σε χρόνο - ρεκόρ και η Ομόνοια θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Το 1-1,5 εκατομμύριο ευρώ ίσως να μην είναι πλέον αρκετό.