Χατζηεμμανουήλ: «Μπορούμε τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό»

Για το ματς με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για τη 2η αγωνιστική των play off της Super League, μίλησε ο νεαρός τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Βασίλης Χατζηεμμανουήλ. 

Χατζηεμμανουήλ: «Μπορούμε τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ο νεαρός τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Βασίλης Χατζηεμμανουήλ μίλησε στην κάμερα της NOVA για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play off της Super League.

O πορτιέρε των «κιτρινόμαυρων» τόνισε πως αν η ομάδα του βρεθεί σε καλή κατάσταση μπορεί να νικήσει τους νταμπλούχους Ελλάδας ενώ ξεκαθάρισε πως υπάρχει πίεση για το τρίποντο:

ια το πως κύλησε το διάστημα της διακοπής: «Ήταν μια περίοδος που δουλέψαμε κυρίως σε ατομικά κομμάτια. Ανεβάσαμε ρυθμούς δεδομένης της διακοπής που υπήρχε. Τα παιδιά επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους και όλοι μαζί θα ετοιμάσουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, θα είναι κλειστό ματς. Πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε τη νίκη, πιστεύω αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα διεκδικήσουμε το ματς».

Για το αν υπάρχει μεγαλύτερη πίεση για νίκη: «Υπάρχει πίεση εννοείται. Όλα τα παιχνίδια στα οποία παίζει η ΑΕΚ έχουν πίεση και σίγουρα λίγο περισσότερη τώρα γιατί είναι ένα κλασικό ντέρμπι. Όπως είπα όμως πιστεύω πως θα είμαστε αυτοί που πρέπει».

Για το αν τους ανησυχεί ότι η ΑΕΚ με τις ομάδες των play off έχει μόλις δύο νίκες: «Τα στατιστικά είναι για να ανατρέπονται. Όχι δεν με ανησυχεί. Όταν η ομάδα είναι αυτή που πρέπει δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο».