Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης 1-1: Στο ίδιο έργο θεατές... (Highlights)

Ατρόμητος και Απόλλων Σμύρνης, όπως και στον αγώνα της κανονικής περιόδου στο Περιστέρι (2-2 στις 21 Νοεμβρίου), πήραν από έναν βαθμό (1-1) με τους Μανούσο (51') και Φατιόν (49') να βρίσκουν και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα. Χωρίς νίκη οι γηπεδούχοι από τις 31 Ιανουαρίου

Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης 1-1: Στο ίδιο έργο θεατές... (Highlights)

Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε ούτε μια φάση της προκοπής. Μπορεί οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων να είχαν διάθεση να βγουν μπροστά και να παίξουν μπάλα αλλά η αλήθεια είναι πως δεν μπορούσαν. Έλειψε η φαντασία και οι καλές συνεργασίες, σε ένα 45λεπτο όπου οι δυο τερματοφύλακες (Μανδάς, Βέρχουλστ) δεν ανησύχησαν καθόλου.

Όσα δεν είδαμε σε 45 λεπτά, τα είδαμε σε λιγότερο από δέκα στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου. Ο Φατιόν, όπως και στον αγώνα της κανονικής περιόδου στο Περιστέρι, με σουτ στο 49' άνοιξε το σκορ αλλά ο Ατρόμητος απάντησε άμεσα με τον Μανούσο (51'), ο οποίος επίσης είχε σκοράρει στον αγώνα της κανονικής περιόδου που είχε ολοκληρωθεί τότε ισόπαλος (2-2).

Το γκολ αρχικά ακυρώθηκε, κακώς, ως οφ σάιντ αλλά δεν υπήρχε καμία περίπτωση οφ σάιντ και το VAR...έδειξε σέντρα (1-1).

Βέβαια παρά τα δυο γρήγορα γκολ, το σκηνικό δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, με τις δυο ομάδες να μην μπορούν να απειλήσουν και να φτιάξουν φάσεις, κάτι άλλωστε που έγινε και στο πρώτο ημίχρονο.

«ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ»

Γήπεδο: Περιστερίου

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 1-1

Διαιτητής: Βαγγέλης Μανούχος (Αργολίδας)

Σκόρερ: 51' Μανούσος - 49' Φατιόν

Κίτρινες: Μπεντινέλι, Ούμπιδες

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς – Γκάλο, Γούτας, Μαυρομμάτης, Τομάσεβιτς – Χαρίσης (78' λ. τρ. Νάτσος), Σάλομον – Χριστοδουλόπουλος (46' Αγκάγιεφ), Μουνίθ (64' Ούμπιδες), Ενσικουλού (86' Εντομβόνγι) – Μανούσος (78' Κωτσόπουλος)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μάκης Χάβος): Βέρχουλστ – Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Χουχούμης – Φατιόν, Σλίβκα, Κολ (90' Λαγός) – Μπεντινέλι (83' Φερνάντεθ), Ντάουντα (76' Ιωαννίδης), Τσιλούλης (76' Μουνιέ)