Σεμέδο: «Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα» (vid)

Ο Ρούμπεν Σεμέδο αναφέρθηκε με δηλώσεις στη NOVA στον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και στο βαθμό ετοιμότητας του. 

Σεμέδο: «Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα» (vid)

Έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στα επόμενα παιχνίδια δήλωσε στη NOVA ο Ρούμπεν Σεμέδο ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ την Κυριακή (4/4, 19:30).

Ο Πορτογάλος αμυντικός αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο χρησιμοποίησης τριών αμυντικών κόντρα στους «κιτρινόμαυρους».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το βαθμό ετοιμότητας του: «Μου έχουν λείψει οι αγώνες και ανυπομονούσα να επιστρέψω στις υποχρεώσεις της ομάδας. Εδώ και καιρό προπονούμαι κανονικά και νομίζω πως είμαι έτοιμος να αγωνιστώ».

Για το γεγονός πως δεν αγωνίστηκε στα τελευταία ματς και στη ρεβάνς κόντρα στην Άρσεναλ: «Ήμουν απογοητευμένος. Κάναμε κάποιες συζητήσεις με τον προπονητή και το ιατρικό τιμ και αποφασίσαμε να προφυλαχθώ. Ήμουν λυπημένος που δεν αγωνίστηκα και που αποκλειστήκαμε αλλά πλέον κοιτάζουμε τους επόμενους στόχους μας».

Για το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης τριών αμυντικών: «Το σημαντικό είναι να νιώθει καλά η ομάδα έτσι ώστε να εφαρμόζει τα συστήματα με άνεση. Αυτό είναι πιο σημαντικό από το ποιος θα παίξει και είναι δευτερεύον εάν παίξω εγώ ή κάποιος άλλος».

Για τα γκολ που πέτυχε στις τελευταίες προπονήσεις και αν ξεκινά νέα καριέρα ως επιθετικός: «Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Το θέμα είναι να βοηθάω την ομάδα με οποιαδήποτε τρόπο. Καλό θα ήταν να ειδοποιήσουμε τον Ελ Αραμπί πως υπάρχει εδώ κι άλλος αντίπαλος».

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα ειδικά όταν πρόκειται για ντέρμπι. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πάμε με αυτοπεποίθηση, να πιστεύουμε στον εαυτό μας και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να πάρουμε τη νίκη».