Ολυμπιακός: Ο Ρέαμπτσιουκ θέλει, ο Μαρτίνς αποφασίζει

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ έπαιξε τρία 90λεπτα με την εθνική ομάδα της Μολδαβίας, αλλά θέλει να παίξει στο ΟΑΚΑ στο ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, όμως, ο Πέδρο Μαρτίνς θα πάρει την τελική απόφαση.

Ολυμπιακός: Ο Ρέαμπτσιουκ θέλει, ο Μαρτίνς αποφασίζει

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Μολδαβίας και από την Παρασκευή (2/4) βρίσκεται στον Ρέντη ξεκινώντας προπονήσεις με τον Ολυμπιακό. Ο Μολδαβός μπακ έπαιξε τρία 90λεπτά με την εθνική του ομάδα και είναι ο πιο καταπονημένος ποδοσφαιριστής από τους διεθνείς που είχε ο Ολυμπιακός.

Είναι μάλιστα και ο τελευταίος που γύρισε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του Πειραιά. Ο Όλεγκ την Παρασκευή (2/4) όπως ήταν αναμενόμενο ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας. Στην προπόνηση του Σαββάτου (3/4) αναμένεται να μπει μαζί σε φουλ ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα.

Είναι γεγονός ότι ο παίκτης έχει κουραστεί αρκετά, αφού σε μία εβδομάδα έπαιξε τρία 90λεπτά με την εθνική του ομάδα, ενώ μη ξεχνάμε πως και με τον Ολυμπιακό είναι συνεχώς βασικός. Ο ίδιος επιμένει ότι αισθάνεται σε καλή κατάσταση και έτοιμος να αγωνιστεί ακόμη και με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Αυτό έχει πει και στον Πέδρο Μαρτίνς ο Μολδαβός μπακ του Ολυμπιακού, αλλά δεν σημαίνει κιόλας ότι θα τον βάλει να παίξει. Ο Πορτογάλος θα δει τον παίκτη του στην προπόνηση του Σαββάτου (3/4) και εκεί θα πάρει την απόφαση του για το αν θα παίξει ο Ρέαμπτσιουκ. Επίσης στον Ολυμπιακό λειτουργούν και με τις μετρήσεις που κάνει το επιτελείο της ομάδας και βλέπουν τους δείκτες κόπωσης έτσι ώστε να αποφεύγουν τυχόν τραυματισμούς. Παρά τη θέληση που δείχνει ο Όλεγκ, μοιάζει απίθανο να παίξει βασικός στο ΟΑΚΑ.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας