Ανδρούτσος: Με τον πιο παραγωγικό μπακ στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός

Ο Πέδρο Μαρτίνς γι' ακόμα μία φορά επιλέγει τον Θανάση Ανδρούτσο για να καλύψει το κενό του Κένι Λαλά και με αυτόν θα ξεκινήσει στο ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Ανδρούτσος: Με τον πιο παραγωγικό μπακ στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός

Ο Κένι Λαλά δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ, αφού είναι τιμωρημένος από το ματς με τον Άρη. Ο Γάλλος δεν θα παίξει σε αυτό το ματς, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει μεγάλους προβληματισμούς.

Στο πρόσωπο του Θανάση Ανδρούτσο έχει βρει τον αντικαταστάτη του Κένι Λαλά και αυτόν θα επιλέξει και γι' αυτό το μεγάλο παιχνίδι. Ο 23χρονος άσος το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και είναι η μόνιμη επιλογή του Πορτογάλου προπονητή για το δεξί άκρο της άμυνας.

Με τον Ανδρούτσο θα ξεκινήσει ο Ολυμπιακός και στην αναμέτρηση της Κυριακής στο ΟΑΚΑ. Είναι σημαντικό για τον διεθνή άσο ότι δεν έπαιξε και στο ματς της Ελλάδας με τη Γεωργία και είναι πολύ πιο ξεκούραστος. Επίσης το τελευταίο διάστημα είναι η μόνιμη επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς για το δεξί άκρο της άμυνας.

Τη θέση την μοιράζονται ο Λαλά με τον Ανδρούτσο και με τον Ντρέγκερ να είναι εκτός κάδρου. Ο Ανδρούτσος μη ξεχνάμε ότι είναι ο πιο παραγωγικός μπακ του φετινού Ολυμπιακού. Ο 23χρονος άσος μετράει δύο γκολ και τρεις ασίστ τη φετινή σεζόν κάτι που δεν έχει κάνει κανένας άλλος μπακ της ομάδας του Πειραιά.