Δεν έχασαν χρόνο οι Ελ Αραμπί και Μπα για την προετοιμασία ενόψει ΑΕΚ

Οι Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Ουσεϊνού Μπα ενώ μπορούσαν να πιάσουν δουλειά από την Παρασκευή (2/4) λόγω των κουραστικών ταξιδιών από την Αφρική, πήγαν για φουλ ατομικό το απόγευμα της Πέμπτης (1/4) στον Ρέντη ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (4/4). 

Δεν έχασαν χρόνο οι Ελ Αραμπί και Μπα για την προετοιμασία ενόψει ΑΕΚ

Από μικρές λεπτομέρειες μπορεί να αντιληφθεί ο οποιοσδήποτε τη νοοτροπία των ποδοσφαιριστών. Ας φέρουμε ως παράδειγμα τους Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Ουσεϊνού Μπα.

Και οι δύο είχαν κοπιαστικά ταξίδια από το Μαρόκο και τη Σενεγάλη αντίστοιχα. Μπορεί να μην πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχές με τις Εθνικές τους ομάδες στα προκριματικά του Κόπα Άφρικα, όμως, είχαν πολύωρα ταξίδια και συν τοις άλλοις δεν πήραν ούτε ένα ρεπό, όπως πήραν τέσσερις μέρες όλοι όσοι έμειναν πίσω στον Ρέντη.

Οι Ελ Αραμπί και Ουσεϊνού Μπα με το που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με το αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα, πήραν το πρώτο αεροπλάνο για Αθήνα.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες και λόγω της κόπωσης από τα ταξίδια τους, θα εμφανίζονταν στον Ρέντη την Παρασκευή (2/4) μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Εντούτοις, οι δύο Αφρικανοί έσπευσαν να πάνε για ατομικό πρόγραμμα το απόγευμα της Πέμπτης (1/4). Την ώρα που πήγαν στον Ρέντη, συνάντησαν μόνο τους Μασούρα και Ανδρούτσο, καθώς οι υπόλοιποι «ερυθρόλευκοι» είχαν προπονηθεί βάσει προγράμματος, το πρωί της Πέμπτης (1/4) δηλαδή.

Οι Ελ Αραμπί και Μπα έδειξαν για ακόμη μία φορά το πόσο επαγγελματίες είναι, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που δείχνουν ξεκάθαρα ότι δεν θέλουν με τίποτα να χάνουν χρόνο από τις προπονήσεις. Θα μπορούσαν την Πέμπτη (1/4) να κάτσουν σπίτι τους και να ξεκουραστούν, αλλά προτίμησαν να πάνε για δουλειά.

Βλέπετε, ακολουθεί και το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (4/4) και ήθελαν να μπουν το συντομότερο δυνατόν στην προετοιμασία για το ματς της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ.